Tuesday, December 2, 2014

Blogger UMNO pulang paku buah keras - Pasti mengelupur Najib membacanya

Beberapa blogger pro umno melepaskan geram kepada Najib kerana melabelkan mereka sebagai bangang. Bnyak blog mengkritik Najib tetapi yang paling gua minat adalah tulisan blogger ini.

Habis diungkitnya kesalahan Najib dipersoalkannya hinggakan Najib kena 'Queen Control' pun dipersoalkannya..

Yang menghapuskan MECD, satu organisasi yang merupakan One Stop buat usahawan Melayu yang mahu bertapak itu bukankah BANGANG namanya ?

Yang Perasan pakai baju cantik lip lap depan orang kerana terpengaruh dengan pujian penasihat padahal sebenarnya dia bogel itu bukankah BANGANG ?

Yang gatal hapuskan ISA kemudian gatal pi sebut berulangkali nak hapuskan Akta Hasutan pula ..... itu bukan BANGANG namanya ?

Yang kena kencing kawa-kaw sampai lenjun masa PRU13 dek orang cina tapi masih merangkak2 menagih simpati mereka juga itu bukan BANGANG ?

Korang tambah la lagi ..... oya, saya tersenyum masa tulis ni..... serius ! sebab niat saya sekadar bergurau je hehehehe...

Issssh lupa lak - Yang kena queen control dan biarkan bini yang berkuasa disebalik tabir tu pun dipanggil BANGANG ke ?


Tulisan blogger itu dipetik dari tulisan AnakSungaiDerhaka

No comments:

Post a Comment