Saturday, August 16, 2014

Boikot Berjaya - Zionis Kerugian USD3.5 Billion. Teruskan Boikot Kerana Anda Jauh Lebih Mulia Dari Anjing


Kementerian Kewangan Israel laknatullah melaporkan bahawa peperangan di Gaza kali ini menyebabkan Israel mengalami kerugian sebanyak 3.5 Billion US Dollar.

Manakala media 10 Israel laknatullah melaporkan bahawa kabinet Israel akan bermesyuarat pada pukul 12.00 tghri ini (waktu gaza) untuk membincangkan mengenai ' status ' peperangan di gaza samaada akan dihentikan atau diteruskan susulan ramai tentera yang mati dan tewas di medan perang.  Bantahan masyarakat dunia yang terus memboikot produk-produk keluaran Israel yg menyebabkan ekonomi Israel semakin lumpuh.

Manakala sumber dari Hamas mengatakan.
"Inilah rundingan yang ' terakhir ' genjatan senjata selama 72 jam yang akan kami setujui dan selepas ini kami tidak akan bersetuju genjatan senjata diadakan selagi semua tuntutan kami tidak dipenuhi oleh pihak zionis laknatullah. Kami akan memastikan tentera-tentera zionis mati dan kalah dalam pertempuran kali ini dan kami akan memastikan kesemua pejuang-pejuang kami menemui syahid atau beroleh kemenangan . Kami sudah bersiap 100% untuk menyerang habis-habisan dan akan mengusir sepenuhnya tentera zionis keluar dari semua tanah jajahan di Palestin.

khaibar.... khaibar.... khaibar ya ya yahud, Jaisyu Muhammad Saufa ya ya'ud.. Takbir............ Allahuakbar!!!!

Boikot masih belum berjaya sepenuhnya. Teruskan boikot hingga Gaza bebas sepenuhnya daripada sekatan ekonomi, sekatan senjata dan segala sekatan haramjadah yang dikenakan oleh PBB ke atasnya.


Tahukah anda mcd pernah beri daging kualiti untuk anjing dalam burgernya??? baca kat link bawah ni

KEMPEN Boikot Mcdonald Sepanjang Hayat Kerana ANDA Semua Bukan ANJING

No comments:

Post a Comment