Wednesday, July 30, 2014

Kantoi - MH17 yang ditembak jatuh adalah MH370 , mayat yang ditemui sudah mati beberapa hari sebelum nahas

Doktor Belanda yang berada di kawawan kemalangan mengeluarkan kenyataan bahawa mayat-mayat yang ditemui telah reput kerana telah mati beberapa hari sebelum nahas MH17 berlaku.

Kenyataan itu selari dengan Komander tentera pemisah pro Russia yang menyatakan bahawa sebahagian besar daripada mayat yang ditemui tidak berdarah menunjukkan mereka mati beberapa hari sebelum nahas. Terdapat juga kesan penderaan pada sesetengah mayat.

Mayat siapakah yang ditemui itu? Adakah mungkin mereka adalah penumpang MH370 yang dibunuh kejam untuk menyembunyikan peri hal sebenar?

Petunjuk daripada worldtruth.tv seperti di bawah akan menunjukkan kepada anda.

1. The alleged MH17 was the same plane model as MH-370



Kapalterbang yang didakwa ditembak jatuh di Shaktarsk ialah Boeing 777-200, ID number M9-MRD.

Kapalterbang yang hilang MH370 adalah dari model yang sama, 777-200, cuma id berbeza - ID number M9-MRO.

2. The crashed plane had a different configuration of windows than MH17

MH17 mempunyai tingkap tambahan (lihat gambar di bawah) di sebelah pintu kanan yang tiada pada MH370 — Gambar serpihan pesawat yang didakwa MH17 itu tidak mempunyai tingkap tambahan. Tetapi lebih mirip kepada MH370

lihat gambar serpihan. lebih mirip MH17 atau Mh370???
mh17 is mh370
Jim Stone brings more photographic evidence supporting the connection between the wreckage and flight MH-370:

“Seterusnya kita lihat serpihan yang didakwa sebagai MH17. Perhatikan kedudukan bendera Malaysia. Ianya selari dengan tingkap. MH17 tidak mempunyai keselarian ini. Apakah maksud semua ini?
mh370 - flag - mh17
Meurut penulis bebas Jim Stone, “It is important to note that MH370 [bellow] was new, and therefore never repainted. This is the way the flag ALWAYS looked on Flight 370, and it forever pegs the shoot down plane as flight 370.”

MH370 photo
mh17 windows configuration doesn't match crashed plane
So, what does it all mean?

Serpihan pesawat yang didakwa MH17 itu tidak menepati ciri-ciri MH17. Tiada tingkap di bawah bendera. Konfigurasinya tidak menepati ciri-ciri MH17 sebaliknya menepati ciri-ciri MH370.

KESIMPILANNYA JELAS: Serpihan tersebut adalah milik MH370.

3. Rebel leader describes the MH17 victims: rotten corpses, drained of blood
mayat keras dan bengkak (begitu cepat???)
“A top pro-Russia rebel commander in eastern Ukraine has given a bizarre version of events surrounding the Malaysian jetliner crash — suggesting many of the victims may have died days before the plane took off. (…) [People at the crash site]: ‘A significant number of the bodies weren’t fresh,’ adding that he was told they were drained of blood and reeked of decomposition.” [2]

According to independent journalist Jim Stone:

“It is being said that a Dutch doctor who was at the scene within a day has released testimony that the bodies on the plane were rotten and dead days before the crash, which would corroborate what the military commander said and that evidence is there that they were also tortured before the crash. However, the translation from Dutch is very poor and I am working on secondary confirmation.”

This means that the bodies found at the crash site in Ukraine are probably the passengers of MH370.

4. ALL the videos were created before MH17 was allegedly shot down

“A look at the time stamps for the nine versions of the video that allegedly shows a conversation between Ukrainian anti-fascists and the Russian military and uploaded to what is said to be the Ukrainian Security Service (SSU) youtube account, indicating that all the videos were created before MH17 wrecked in the afternoon 2014-07-1.” [3]

Remarkable unit with timestamps confirmed by the date stamp for when the videos were uploaded to a local server contained herein.

5. MH-17 propaganda picture doesn’t match the facts

Menurut Daily Mail, MH17 telah dirakam gambarnya oleh seorang penumpang sebelum berlepas. ID kapalterbang yang didakwa MH17 itu tidak sepadan dengan ID MH17 yang sebenar. MH17 sebenar mempunyai ID  ialah M9-MRD tetapi ID kapalterbang yang ditembak jatuh ialah  M9-MRC.

According to the Daily Mail, Flight MH-17 was photographed by one of the passengers just before boarding, but the identification number doesn’t macth! MH-17′s ID number is 9M-MRD (Wikipedia):

MH-17 9M-MRD - Wikipedia

The ID of the plane in the propaganda picture is 9M-MRC (Daily Mail):

MH17 wrong tale identification number

6. Flight MH17 was cancelled, according to flight radar screen
Jadual penerbangan yang direkodkan di Belanda pada hari kejadian menunjukkan bahawa penerbangan MH17 dibatalkan. Kapalterbang manakah yang mengambil alih penerbangan MH17?

Flight Radar-24 screen capture on the day following the crash (7/18) shows MH-17, (9M-MRD) as “canceled” on the date of the crash (7/17): [4]


7. Invalid and pristine passports at the crash site

Semua pasport penumpang berkeadaan baik tanpa calar atau kesan kebakaran sedangkan kapalterbang yang didakwa MH17 itu terbakar teruk. Rumput-rumpur disekitar juga hangus terbakar. Tetapi pasport-pasport penumpang tidak bercalar walau sedikit pun.

Terdapat juga pasport Malaysia yang digunting berbentuk segi tiga menunjukkan bahaw pasport tersebut adalah pasport tamat tempoh atau tidak sah. Bagaimanakah seseorang boleh melepasi imigresen dengan menggunakan pasport tidak sah?

All the passports appearing in the propaganda video are in mint condition. They want us to believe that ALL passports have escaped undamaged after an airplane filled with fuel was shot down by a SAM missile — not to mention the 33,000 feet drop. 
And that’s not all! Many of presented passports are clearly invalid: some have been ‘hole-punched’ in the upper left-hand corner, while others have been ‘clipped’ (triangular cut-out from right-hand center front cover) – making it impossible that any of these decommissioned passports could be used to travel internationally at the flight’s port of Departure in Amsterdam. [5]
Bagasi dan pakaian penumpang tak carik tak terbakar. semua elok macam baru beli.

lihat video ini.
Pasport penumpang masih elok seolah-olah baru dikeluarkan imigresen


8. U.S. State Department Deputy admits: MH17 ‘evidence’ is based on YT clips & social media posts

In a testy exchange between AP reporter Matt Lee and U.S. State Department Deputy Spokesperson Marie Harf, Lee virtually corners Harf into admitting that the “evidence” presented by the U.S. to blame Russian-backed rebels for the shoot down of Malaysia Airlines Flight 17 [now exposed as MH370] amounts to nothing more than YouTube videos and social media posts. [6]



9. Award-winning reporter blows whistle:U.S. satellite images show Ukrainian troops shooting down the plane that was presented to us as MH17

Award winning former Associated Press reporter Robert Parry has been told by an intelligence source that the United States is in possession of satellite imagery which shows that Ukrainian troops were responsible for the shoot down of Malaysian Airlines Flight 17 [now exposed as MH370].
“What I’ve been told by one source, who has provided accurate information on similar matters in the past, is that U.S. intelligence agencies do have detailed satellite images of the likely missile battery that launched the fateful missile, but the battery appears to have been under the control of Ukrainian government troops dressed in what look like Ukrainian uniforms.” [7]

artikel berkaitan

MH370 - Reuters kantoi photoshop gambar serpihan MH370 agar menyerupai MH17


Pesawat MAS - BOEING 777 disimpan di Israel


114 comments:

  1. jangan lupa 911 adalah rancangan amerika ,jadi serba kemungkinan bagi puak skutu zionis yg juga dikuasai zionis dlm banyak sumber kerajaan usa,Allahu Akhbar !

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. yes. article asal ni dalam english, semua teori sampah sarap

      Delete
  3. dr mana dtg nama mangsa dlm mh17 tu?? xkn diorang disembunyikan pula... jd lepas ni kapal MAS seterusnya akan meletup or hilang secara bergilir hingga MAS tidak wujud lg??? kenyataan di atas ni ada betul tp banyak kesalahannya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penumpang MH370 dah jadi korban lah. Kambing hitam. Dalam tv diorg declare 280 org je.. tapi hakikat yg sebenar mungkin lebih.

      Delete
    2. 6. Flight MH17 was cancelled, according to flight radar screen
      Jadual penerbangan yang direkodkan di Belanda pada hari kejadian menunjukkan bahawa penerbangan MH17 dibatalkan. Kapalterbang manakah yang mengambil alih penerbangan MH17?

      Flight Radar-24 screen capture on the day following the crash (7/18) shows MH-17, (9M-MRD) as “canceled” on the date of the crash (7/17): [4]

      Delete
    3. Kan?? Buduh beno penulis ni...

      Delete
    4. Uishh ada setengah nnpk btul..tp cam pelik gyler..dh tw pnerbangan batal tp knp pnumpg masih nk naek kot..beragak laa nk tulis fakta pn byk xlogik ..penumpang mh17 mn klo dlm tu mh370??? Sorry im not trust this statement ! Its annoying

      Delete
  4. 1) tiada apa yg salah dengan posisi bendera. bendera sememang selari dengan tingkap pertama
    2) tiada apa yg salah dengan konfigurasi tingkap. memang tingkap tu "disabled"

    rujuk imej terkini 9M-MRD (Jun 2013)
    http://www.planespotters.net/Aviation_Photos/photo.show?id=397637

    9M-MRD (feb 2014)
    http://www.planespotters.net/Aviation_Photos/photo.show?id=437417

    ReplyDelete
  5. sajer nak glamor n nak KUTIP HITS tu jerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn silap , blog gua bog politik.. tulis kutuk pas, pkr atau umno mmg org suka..atau tulis pasal perempuan cantik..hits terlampau banyak.. lu tengok rank blog gua ni ... tinggi ke? rank malaysia 4 ribu lebih... itu menunjukkan gua cari publisiti ke? gua dah 4 bulan update blog seminggu sekali.. itu cari publisiti ke?

      Delete
  6. The passport in question is not valid but the visas in it still are. That's why some people travel with their both old and new passports together.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes you are right, I used to carry my expired passport as my working visa still intact in it; this is normal; many of my fellow peers do that too.

      Delete
    2. Those saying this crap, never traveled far I guess....

      Delete
    3. thanks for the info... and thanks for being polite

      Delete
  7. X logik langsung.. nama2 penumpamg tu mcmana.. boleh kah bermain dgn nyawa manusia dan perasaan org.. trima hakikat mh370 hilang dan x tahu samada akn ditemui atau x.. harap ada miracle tp mh17 pula ditembak dan terhempas menyebabkan semua penumpang didlm maut.. fikir guna akal logik sndiri lah..

    ReplyDelete
  8. mengarut, nilah jadinya kalau kuat tengok movie tranformers

    ReplyDelete
  9. setuju dgn ejay jay July 29, 2014 at 8:23 AM

    ReplyDelete
  10. FAKE NEWS!!!! mungkin ada betul sikit tp yang lain semua fake. pls.. jangan menyebar khbar yang salah!

    ReplyDelete
  11. Why they never show the boarding pass departure time and date? Pelikkan?

    ReplyDelete
  12. Habis penumpang2 warga China tu pergi mana??? Kah..100x Kantoi menipu tak pakai skill langsung... sama spt Asrul Samad la ko ni... Sian ku tengok ko

    ReplyDelete
  13. Mcm taik artikel ko admin...hbs ujian dna mayat belanda prtama yg dhntr blk tu apa cita? Dan lg sblm siar artikel ni smpai org sebar sana sini, ko gi bgmbar sebelah mh17 dulu sbg bukti mh17 x kena bedil....ntah apala fitnah akhir zaman yg ko sebarkan ni....

    ReplyDelete
  14. Kalau ikut dari segi logik akal, kalau betul MH370 yang sebenar benarnya, mangsa MH17 mana nak letak? Kenyataan memang benar tetapi kesalahan dari segi bahasa tu banyak. Saya tidak menafikannya tetapi... Adakah artikel ini sahih? Kalau sudah mengatakan perkara ini seharusnya diberi kepada pihak pengadilan untuk melakukan siasatan antarabangsa.. Mungkin ada maksud di sebalik semua ini. Kemungkinan sahaja bukan realiti. Kalau sudah ada di dalam akhbar maka betullah semua ni. Tapi slacknya banyak kesalahan seperti dikatakan oleh orang yang mengomen di sini.

    ReplyDelete
  15. Ridiculous. Don't talk nonsense.

    ReplyDelete
  16. penipuan semata2.........jgn tambah kn lagi kesedihan keluarga2 yg menjadi mangsa....cuba bayang kn jika terkena pd diri anda apa kh perasaan....?????????

    ReplyDelete
  17. Ni cerita hanya inginkan pablisiti.. Pembohongan yg tiada pangkal hujungnya..

    ReplyDelete
  18. bila org melayu bersuare ikut sdap mulut jer...bodoh jadi nye...

    ReplyDelete
  19. bile org melayu bersuare ikut sedap mulut...mmg bodoh jd nye...

    ReplyDelete
  20. tunjuk bukti....salah seorang mangsa MH17...arwah member satu kampung aku....korng nie mmg bangsat la...hormat la perasaan org......

    ReplyDelete
  21. Rumah tak tukang dgn bétul..
    Dah siap msih bérbunyi...

    ReplyDelete
  22. X sempat nk jdi kaya la dunia no kiamat dah beb

    ReplyDelete
  23. Cerita paling lawak dlm dunia....

    ReplyDelete
  24. 1 soalan yg mudah, adakah kapal terbang yg mengambil penerbangan mh17 adalah mesti kapal terbang yg sama (Sama seperti mh370)?? Ok, bagi nak mudah faham, berjalanan dari kl ke k.terengganu menggunakan no pergerakan "23", adakah "23" tersebut msti bas yg sama?? Bila perjalanan dari k.terengganu ke kl pn gunakan no perjalanan "23"?? Bila bus rosak xda la perjalanan 23"?? Mh17 & mh370 adalah mewakili no penerbangan.. bukan mewakili pesawat.. dalam bab nama pula, adakah sesiapa termasuk amerika, kerajaan malaysia membayar kepada org tertentu untuk membuat lakunan?? Pilot, copilot, pramugara, pramugari penumpang jika di ishtiar mati, kemana dia org nak pergi?? Org msti kenal jika dia org balik melawat keluarga sedangkn dia org dah di ishtiar mati.. pasport di potong @ terkoyak tetapi jika disemak bahagian dalam masih sah, akn dikira sah sebab tarikh terpampang besar..xkn la dia org bodoh xsekolah xtau tgk tarikh.. jika disenarai hitam, semasa nak naik flight, nama dah kekuar dkt sistem.. klau pasport tamat tempoh, xkn la org yg selalu ke oversea xkn tuka pasport.. igt, disana belanda, bukan indonesia..maknanya, org yg betul2 berduit saja akn kesana.. buka minda, jangan mudah terpedaya..

    ReplyDelete
  25. tolong la jangan jadi bodoh. 9M-MRC tak ada kena mengena pun. check la berjuta kali ia bukan 9M-MRC

    ReplyDelete
  26. Org yg tulis ni bodoh dan akan jadi gila.

    ReplyDelete
  27. Penulis ni nampak pandai tpi bodoh sebenarnya dan akan jadi gila kelak.

    ReplyDelete
  28. Org yg tulis ni bodoh dan akan jadi gila.

    ReplyDelete
  29. http://ameer125.blogspot.com/2014/07/kuasa-rusia-usa-dan-insiden-mh17.html

    ReplyDelete
  30. mengarut.....mna plak dtg senarai penumpang mh17....

    ReplyDelete
  31. Mmg mengarut..betul kata ejay..abistu mana pergi penumpang mh17 lak.. pastu xkan nanti nak gantikan ngn kapal terbang lain tuk ganti mh17.. sampai MAS lenyap..

    ReplyDelete
  32. Old passport probably has the visa on it. The passenger has to carry both the old one (with visa) and the new one. If you want to make a conspiracy theory, make it believable.

    ReplyDelete
  33. Nampak nya.america dan bani israel asyek2 nak gunakan Malaysai sebagai kambing hitam nya. Selagi PM kita tidak menurunkan tanda tangan. ...selagi hajat america dan bani israel tidak di turutkan selagi itu lah mereka akan membuat onah.Selepas ni ape pula yer? Kita perhatikan saja. Tetapi srkarang perbuatan mereka akan makan diri mereka sendiri. Seluruh dunia sedang memerhatikan....america..we all know what you did last summer. You are not that great anymore!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. malaysia islam cocacola bunyi gah buka tutup banyak buih...NegarA islam yg penuh Hiburan,= secara teori tak sokong israel tapi ekonomi kita sedar tak sedar banyak bersandar pada syarikat2 yg meyumbang untuk itu..

      Delete
  34. fuh berasap gua kena belasah.. pada hal gua copy paste saja... wakaka. ta apalah lu orang punya su , lu orang punya ka... lu suka la !!!! wakaka

    ReplyDelete
  35. So remove je la.. Sblm da org lain copy paste.

    ReplyDelete
  36. Berapa banyak mayat2 org cina yg ditemui...

    ReplyDelete
  37. Cemana x kene belasah.pakai copy paste je.baca ke tak masa copy paste tu? kalau baca confirm dah tau artikel ni mengarut.x make sense langsung.ni tk pasal2 tunjuk kt org kebodohan diri sendiri.lepas tu dh panas kene hentam tunjuk rempit plak.tepuk dahi.dik lenkali jgn terburu buru sgt nk copy paste.kan dah kene.. selamat hari raya!

    ReplyDelete
  38. Entah apalh yg ada dlm otak penulis blog ni...kesian jg aku tgk...knp tak nak bfikur secara logik akal sj..x perlulh nk buang masa nk fikir sstu yg 200% mengarutnya...baik lg tulis ttg teori mcmana nk selamatkn plastine kat Gaza tu...

    ReplyDelete
  39. menatang bodoh apakah teori bullshit ni?yang mengiyakan pon bodoh alang..dah xtau pasal info2 berkenaan flight lg mahu menyalak jadi key warriors...bangang abadi!!!!!!!!!!!eeeiiii geramnyer aku...rasa nak jack2 siapa yg buat teori gampang ni!!!!

    ReplyDelete
  40. eeeiii aku masih x puas hati...mana admin aku nak jack2 atas muka...bodoh alang yg amattttt!!!!!!! wei nk glamer pon cari cara lain la...jangan nk jadi bangang sangattt!!!!!

    ReplyDelete
  41. Ada yg boleh guna pakai Ada yg tak...Ada kemungkinan perkara ni btol..namun perlukan bukti2 yg lebih jelas utk mengatakan yg ditembak jatuh adalah mh370...utk pengetahuan Amsterdam -k.l mmg id mh17..xkira la yg bwk tu 9M-MRD ke..atau 9M-MRO..boleh brubah bila2 masa

    ReplyDelete
  42. Lagi lagi kau org cerita hal amerika/isereal...apalah...negara sendiri tak difikirkan. Orang malaysia "suka jaga kaki kain orang lain" hasil tak ada....

    ReplyDelete
  43. Aku pekerja teknikal dalam syarikat penerbangan ini, semua ini adalah dongeng dan rekaan yang tiada logiknya sama sekali. Rakan-rakan saya yang terkorban tak kanlah bohong, saudara kami yang ada dalam MH17 tak kanlah bayangan. Jangan buang masa membaca blog yang asalnya dari fantasi orang barat yang benar2 bodoh. Kita biarlah hidup dalam realiti.

    ReplyDelete
  44. Kebodohan tahap melampau...hahaha...Percayakah anda sebentar lagi banyak rakyat malaysia akan ckap konspirasi Usa,Israel,Ukraine dan Rusia...Itu lah Malaysia spekulasi Nombor 1 dunia...Penulis ni yg bengang sangat nk popular...Pesawat boeing ada d Israel...hahaha..Kentara betul pembohong besar semua penulis..Mula2 ada d Kepulaun Maldives,tukang komen malaysia percya,lepas tu ada d mindanao pilipin tukang komen malaysia pcya,sekarang ada d Israel pasti tukang komen malaysia percaya...Jangan mudah percaya,penyiasat antarabangsa blum pun keluarkan kenyataan yg terbaik,tapi ada pula yg memandai buat spekulasi..Lau penumpang yg terkorban adalah penumpang MH370 takkan DNA tu pula penumpang M17..bodoh betul penulis tu...hahaha

    ReplyDelete
  45. Kebodohan tahap melampau...hahaha...Percayakah anda sebentar lagi banyak rakyat malaysia akan ckap konspirasi Usa,Israel,Ukraine dan Rusia...Itu lah Malaysia spekulasi Nombor 1 dunia...Penulis ni yg bengang sangat nk popular...Pesawat boeing ada d Israel...hahaha..Kentara betul pembohong besar semua penulis..Mula2 ada d Kepulaun Maldives,tukang komen malaysia percya,lepas tu ada d mindanao pilipin tukang komen malaysia pcya,sekarang ada d Israel pasti tukang komen malaysia percaya...Jangan mudah percaya,penyiasat antarabangsa blum pun keluarkan kenyataan yg terbaik,tapi ada pula yg memandai buat spekulasi..Lau penumpang yg terkorban adalah penumpang MH370 takkan DNA tu pula penumpang M17..bodoh betul penulis tu...hahaha

    ReplyDelete
  46. Sudah sudahlah dgn spekulasi yg over ni..hanya menambahkan kesedihan ahli keluarga kedua dua penumpang mh 370 dgn mh 17....

    ReplyDelete
  47. Fikirkan.Dna je nnti..pasti terjawab

    ReplyDelete
  48. kantoi....hbis di blsh ni blog...ambl pngajaran kita smua....hehe sory masuk campur...

    ReplyDelete
  49. Isk...isk...isk...buat lawak pulak. Urat apa yang putusni admin!

    ReplyDelete
  50. korg yg duk ckp org bodoh ni pndai sgt ke?mcm korg plk yg mengkaji benda ni...ade sedara mara ke yg nek MH17 tu?media skang bkn leh caya sgt...aku dpt rasakan Malaysia ni jd KAMBING HITAM je...dipergunakan n diperbodohkn utk kepentingan Barat!!

    ReplyDelete
  51. yg duk ckp org bodoh tu pndai sgt ke?ckp mcm ko plk yg mengkaji?Ade sedara mara sahabat ke yg nek MH17 tu?media skang bkn leh caye sgt...aku masih rasakn yg Malaysia ni jd 'KAMBING HITAM' je utk kepentingan pihak Barat!!

    ReplyDelete
  52. Hak masing masing ukk percaya atau tidak

    ReplyDelete
  53. Kebodohan apakah ini? Tak logik langsung.

    ReplyDelete
  54. Kita rakyat Malaysia ni kan ke suka cerita2 spekulasi, jd baca je la, kalau nak jdkan hiburan pun boleh, nak teruskan analisis pun boleh, nak jdkan cerita lawak pun boleh.

    ReplyDelete
  55. Alahai benda nie..tak lah risau ..kita dah bosan...semua lakonan...tp ingat..watak utama Allah tak lepas...kat sana nanti...mulut pun tutup...manusia ini hak Allah kita nie..hamba abdi jer... salah pasti Boss kita belasah kita..tak kira siapa...!!!!!!! Sandri mau ingat....!!!!! Sekarang...wa kasi ingat...lubang kubur memang masing masing...tapi lu nanti jangan kasi gua punya telinga berdesing sebab lu kena lesing...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakaka.. kalau gua takut mati gua tak biki blog

      Delete

  56. Share!! Mcam haram ko punye ayat

    ReplyDelete
  57. No logic; most of the MH370 passengers were Asian; where majority of the passengers in MH17 were Dutch; it takes how many countries to join this conspiracy; I can't relate any logic behind.

    ReplyDelete
    Replies
    1. we'll see the result later... mh17 did not fly on that day.. it was replaced by an allien flight... with few dutch, american, indonesian and of course malysian crew

      Delete
  58. lu org tak suke lu org jgn bace la.. lu da bace lu org senyap2 tak blh.. lu nk tau.. tp bile org bgtau lu org tak nk dgr.. umpanya lu da taw.. solat itu wajib.. zakat itu wajib.. menutup aurat itu wajib.. tp lu buat tak dgr... lu ckp tak sampai hidayah... bace je la. lu org nk pcaye ke tak nk lu org punya suka la.. lantoii..

    ReplyDelete
  59. hati muda dorg klu bace novel fantasi dorg tak bising dorg blh terima.. klu fakta2 ni dorg ckp fake..

    ReplyDelete
  60. hati muda dorg klu bace novel fantasi dorg tak bising dorg blh terima.. klu fakta2 ni dorg ckp fake..

    ReplyDelete
  61. Kalau mcm 2... skrng neh... MH370 yg kene tembak 2... so kire nyer MH17 ler pulak yg hilang kan??? Betul tak.. kalau betul... mane plak MH17

    ReplyDelete
  62. Perhaps, maybe the shot down aircraft was of MH370 (disguised as MH17) and the passengers & cabin crews were "meant" to be from MH17?

    Just my 2 cents..

    ReplyDelete
    Replies
    1. THE crew were the one who supposed to fly on 370... no way to run...

      Delete
  63. http://ameer125.blogspot.com/2014/07/petunjuk-tragedi-mh370-dan-mh17.html

    ReplyDelete
  64. Ridiculous. Don't talk nonsense

    ReplyDelete
  65. Wow, new kind of stupidity. Kudos for being a retard, your family must be proud. Spearding lies like an immature kid...

    ReplyDelete
  66. belajarlah baca blog... baca disclaimer dulu ya..

    Disclaimer
    Disclaimer

    All content provided on this blog is for Entertainment/General knowledge purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

    The owner of http://www.lusuka.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

    If you have any questions, want your post published, need us to remove content that is your intellectual property, want to exchange traffic with us or advertise on please email us at atimuda@gmail.com

    ReplyDelete
  67. kalau bodoh jangan tunjuk sangat bodoh tu... simpan sikit untuk anak cucu ... wakaka

    ReplyDelete