Wednesday, April 9, 2014

MH370 Teman wanita penumpang dakwa Jet pejuang iringi MH370 dalam operasi ketenteraan rahsia.


Teman wanita penumpang MH370 dakwa Jet pejuang iringi MH370 dalam operasi ketenteraan rahsia.

Misteri kehilangan Malaysia Airlines Penerbangan MH370 KL-Beijing 8 Mac 2014 – Koleksi teori konspirasi dari luar negara mengenai nasib pesawat MH370 yang hilang dipercayai terhempas di lautan Hindi.

KUALA LUMPUR ( INTELLIHUB) – Dalam sentuhan peristiwa pelik, Sara Bajc, teman wanita penumpang penerbangan hilang 370, Phillip Wood, memberitahu CNN bagaimana tentera Malaysia dan juga Amerika Syarikat mungkin terlibat dalam rahsia besar kehilangan pesawat itu pada pagi 8 Mac.

Menggemparkan bila Bajc menyatakan kepada CNN, “Jet [penerbangan Malaysia Airlines MH370] sebenarnya telah diiringi oleh pesawat pejuang, terdapat beberapa saksi untuk itu.”.

“Saya fikir kita perlu mempunyai pandangan yang lebih baik dan mendalam; ke mana pesawat telah pergi dan siapa telah memilikinya kini”, Bajc berkata kepada CNN terus menjelaskan bagaimana dia merasakan teman lelakinya Phillip Wood masih hidup di suatu tempat.

“Perasaan saya adalah bahawa mereka masih hidup” – Bajc


Bajc juga menegaskan bahawa pemahaman umum di kalangan ahli-ahli keluarga juga bersandar ke arah pesawat itu masih utuh di suatu tempat, merujuk kepada operasi ketenteraan.

“Saya yakin bahawa tentera di Malaysia tahu bahawa kapal terbang itu berada di sana dan pesawat itu telah dikesan dalam beberapa cara. Sekarang sama ada mereka masih lagi mengawalnya atau tidak, kita tidak tahu.

Ramai orang yang mengatakan bahawa Amerika Syarikat adalah terlibat [...] tetapi pemikiran umum di seluruh keluarga di sini dan juga bukan keluarga [...] percaya ini adalah sesuatu operasi ketenteraan. “, Kata Bajc.

Posted by Jeebond BLM

No comments:

Post a Comment