Friday, March 14, 2014

YSLM Program Pasif Income Terkini


sila ke blog ini

7 comments:

  1. dah tanya ustaz ke pasal biz ni? Halal ke haram ke HALAM? Perlu penjelasan agar di labur dlm yg confirm halal

    wassalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa nature bisness ni sampai bole bagi keuntungan berlipat ganda?

      Delete
    2. Apa nature bisness ni sampai boleh bagi keuntungan berlipat ganda?

      Delete
  2. Salam... adakah YSLM ini menjual produk yang HALAL? Selain daripada memiliki Lesen AKTA JUALAN LANGSUNG DAN SSM, adakah YSLM ini ada ada lagi diiktiraf oleh Jabatan yang lain? Dari manakah wang yang kita dapat dari YSLM selain menjual produk keperluan harian?

    ReplyDelete
  3. Salam... adakah YSLM ini menjual produk yang HALAL? Selain daripada memiliki Lesen AKTA JUALAN LANGSUNG DAN SSM, adakah YSLM ini ada ada lagi diiktiraf oleh Jabatan yang lain? Dari manakah wang yang kita dapat dari YSLM selain menjual produk keperluan harian?

    ReplyDelete
  4. YSLM adalah sebenarnya adalah program money game. Saya dah pergi sendiri ibu pejabatnya kat Setia Walk puchong. Jual barang tiruan dari china. first saya fikir nak beli Galaxy samsung S4 yg harge RM500 tu, tapi bila di teliti, phone tu adalah barang klon. So rase tiada keistimewaan langsung jadi ahli YSLM. Phone tiruan pun nak jual RM500. kat mudah.my atau lelong.com jual pun tak laku. Barang lain semua diragui sebab semua tulisan cine. Kate global. Pilihan barang pun tak byk....tak same mcm dlm blog promosi. semuanye hampeh. nak lawan UFUNStore konon. nasib baik la RM300 tu untung aku dr UFUN. kalau dr poket aku, gerenti nyesal tahap gaban. 0123727030

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete