Saturday, March 8, 2014

Pesawat MAS terhempas di Vietnam - Keputusan Liwat 2 Punya Pasal Allah bayar Cash227 penumpang termasuk dua bayi dikhuatiri maut apabila kapal terbang milik syarikat penerbangan Malaysia MAS terhempas di Vietnam pagi tadi.

Peristiwa yang berlaku 10 jam selepas Anwar Ibrahim dijatuhkan hukuman penjara 5 tahun atas tuduhan meliwat jubur Saiful. Bencana oleh Allah yang tidak terkira korbannya dari segi moral, kewangan dan ekonomi ke atas Malaysia. 

Gua bukan nak bertepuk tangan terhadap mangsa tetapi gua secara ikhlasnya bersorak kerana Allah telah bayar CASH kepada satu kumpulan manusia laknat dengan merosakkan harta mereka yang bernilai tinggi.Tentera laut Vietnam mengesahkan pesawat Malaysia Airlines penerbangan MH370 yang dilaporkan hilang dalam penerbangan dari Kuala Lumpur ke Beijing awal hari ini terhempas ke Laut China Selatan, lapor akhbar utama Vietnam seperti dipetik oleh Yahoo News.

Laksamana Tentera Laut Vietnam, Ngo Van Phat dipetik oleh akhbar Tuoi Tre berkata radar tentera merakamkan pesawat itu terhempas ke dalam laut 246 kilometer ke selatan Pulau Phu Quoc.

Sementara itu, satu laporan lain menyebut tentera laut China telah mengerahkan dua kapal penyelamatnya ke Laut China Selatan untuk membantu operasi menyelamat.

Laporan ini sekaligus menamatkan spekulasi sebelum ini kononnya pesawat Boeing 777-200 itu membuat pendaratan cemas di Wilayah Nanning di selatan China.

Agensi berita Xinhua sebelum ini melaporkan pesawat berkenaan tidak memasuki ruang udara China dan tidak membuat sebarang hubungan dengan pusat kawalan trafik negara itu.


3 comments:

  1. Bodoh bangang punye tuan blogger...kau igt kau nabi ke...kau igt anwar tu nabike?????? Menyampah klu blogger berbayar ni....

    ReplyDelete
  2. wakaka.... mmg elok la lu jd pencacai. sebab pencacai mmg bodoh. Pergi sekolarh rendah belajar membaca ya!

    ReplyDelete
  3. bertapa MULIANYA LUBANG JUBUR SAIFUL kepada UMNO, adakah kebijaksaan UMNO dan PENCACI terletak di LUBANG JUBUR SAIFUL? HIDUP UMNO, HIDUP JUBUR SAIFUL... LUASKAN JUBUR MU kah kah kah kah

    ReplyDelete