Monday, February 3, 2014

SAYA AKAN KE SWEDEN MENGADAP RAJA DAN PERMAISURI SWEDEN - ROSMAH MANSUR


Rosmah Mansor, isteri PM Najib Razak menyatakan kesanggupan untuk pergi ke Sweden bagi mengadap Raja dan Permaisuri Sweden bagi membawa pulang anak-anak pasangan Malaysia, Azizul Raheem Awalludin dan Shalwati Norshal yang ditahan di negara itu.

Kata Rosmah dalam sidang akhbar ketika menyambut kepulangan Aishah, 14, dan adik-adiknya Ammar, 12; Adam, 11; dan Arif, 7, anak pasangan tersebut di kediamannya di Taman Duta semalam.

“Saya terfikir juga kalau mereka tidak boleh dibawa balik saya akan ke Sweden untuk mengadap Raja dan Permaisuri Sweden meminta bantuan kerana saya mengenali mereka.


Dah sampai Malaysia macam-macam ko punya gorang. 

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini terutama yang berunsur agama disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

1 comment:

  1. Rakyat Malaysia meluat betul perangai manusia yang bersifat munafik ni. Sebelum NGO berjaya bawa balik anak2 ni, apa yang Rosmah buat?? Tak malu.

    ReplyDelete