Friday, February 14, 2014

Neelofa Artis Malaysia Pertama Pakai Nude Body Suit Dalam Anugerah meleTop Era


Nude body suit adalah pakaian yang menyebabkan pemakainya kelihatan seperti telanjang. Artis-artis wanita barat telah lama menggunakan pakaian jenis ini dalam pertunjukan pentas mereka. Nama-nama besar seperti Jeniffer Lopez, Shakira, Beyonce, Lady Gaga dan lain-lain telah memakai pakaian ini dalam show mereka untuk menarik minat pembeli tiket.

Dengan memakai pakaian jenis ini segenap 'curve' pada tubuh seseorang akan kelihatan dengan jelas seolah-olah si pemakai tidak memakai pakaian. Mari bandingkan pakaian Neelofa dengan pakaian Jeniffer Lopez di bawah.

Sayang sekali kita tidak memiliki gambar pandangan hadapan Neelofa. Namun demikian, dari sudut lain konsep pakaian yang dipakai Neelofa dan Jeniffer Lopez adalah sama. Ketat dan melekat pada tubuh. 





Apa binatang kat bawah pusat Neelofa ni?

4 comments:

  1. dia ni tak dak mak bapak ker? mungkin masa menutuh dulu tak baca doa kot. baik dia telanjang jer... nampak gak besar mana cipap, panjang mana bulu, tak payah main agak agak. aku marah ni dia nama melayu dan agama islam. buat malu orang melayu islam. mana pergi pekida, pekida, beras jati. tak bersuara pulak, kata pertahankan melayu. berjalur jalur lagi. ker kalau bab mengeras butuh tak apa? harussani tak nak berfatwa ker, ker gelenyai juga. mufti dan jakim ada, pengarah pengarah dia buat apa? tengah surf internet porno juga agaknya. berhentilah .... menghabiskan duit rakyat dan duit zakat jer. Kau orang ingat ini tak kena mengena dengan ugama ker. Atau kau ingat kiraman dan katibin ambil cuti ker?

    ReplyDelete
  2. dia ni tak dak mak bapak ker? mungkin masa menutuh dulu tak baca doa kot. baik dia telanjang jer... nampak gak besar mana cipap, panjang mana bulu, tak payah main agak agak. aku marah ni dia nama melayu dan agama islam. buat malu orang melayu islam. mana pergi pekida, pekida, beras jati. tak bersuara pulak, kata pertahankan melayu. berjalur jalur lagi. ker kalau bab mengeras butuh tak apa? harussani tak nak berfatwa ker, ker gelenyai juga. mufti dan jakim ada, pengarah pengarah dia buat apa? tengah surf internet porno juga agaknya. berhentilah .... menghabiskan duit rakyat dan duit zakat jer. Kau orang ingat ini tak kena mengena dengan ugama ker. Atau kau ingat kiraman dan katibin ambil cuti ker?

    ReplyDelete