Saturday, February 1, 2014

LAI, LAI, LAI!!!! LIOW TIONG LAI SEDIA TENTANG ANWAR DI KAJANG


Presiden MCA Liow Tiong lai menyatakan kesediaannya menentang Anwar Ibrahim dalam pilihanraya kecil N25 Kajang jika mendapat restu parti. Siapa pun yang bakal menentang Anwar Ibrahim bakal mendapat anugerah besar kerana pilihanraya kali ini dijangka sengit. 

Keputusan yang dibuat tanpa perbincangan dengan rakan PR yang lain iaitu DAP dan PAS telah membawa seribu tanda tanya pada awalnya. Ramai mencongak DS Anwar Ibrahim mula gila kuasa. Sehingga ada pihak yang mengugut memboikot PRK N25 Kajang jika PKR tidak memberi penjelasan.

Penerangan lewat oleh Rafizi Ramli bagaimanapun berjaya menjernihkan suasana. Namun berapa ramaikah pengundi yang mendapat maklumat yang tepat seperti penjelasan oleh Rafizi Ramli itu?. 

Walaupun Anwar Ibrahim dilihat sebagai pebret dalam PRK N25 Kajang, namun calon parti lawan juga mempunyai sedikit kelebihan berpunca daripada kesilapan awal PKR.

Sekalipun menang, Anwar Ibrahim dijangka tidak mendapat majoriti yang besar. Namun begitu ada pihak yang begitu yakin Tiong lai akan tersungkur aib jika bertanding di Kajang menentang Anwar Ibrahim.

Admin page 1,000,000 Chinese dont want MCA to represent the Chinese sanggup merenangi Selat melaka dari Sungai Klang dengan berbogel jika Liow Tiong lai berjaya mengalahkan Anwar Ibrahim di Kajang.


adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini terutama yang berunsur agama disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

1 comment:

 1. Kepada seluruh rakyat Malaysia yang dihormati,

  Dengan hormatnya sini, Kami ingin memaklumkan bahawa YIP KUM FOOK(YIP KUM FOOK & ASSOCIATES) dan anaknya YIP JIUN HANN yang berjalan tugas sebagai lawyer di alamat : NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR JALAN 53, DESA JAYA KEPONG 52100 KUALA LUMPUR & LOT 3.55, KOMPLEKS DESA BATU 8, JALAN KEPONG 52100 KUALA LUMPUR (YIP JIUN HANN & ASSOCIATES)

  Harap semua rakyat Malaysia mengambil perhatian dan jauhkan orang yang tersebut kerana jangan terkena tipu

  Mereka sangat jahat dan hatinya hitam(kejam), sanggup menipu wang wanita, merosak keluarga orang lain dan sendirinya memakan wang Temple, SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, dan berpura-pura merepot ke polis resit hilang.........harap perhatian

  Sekian dimaklumkan,
  Terima Kasih

  SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES
  KAMI HANTAR MESEJ INI SEBAB RAMAI ORANG KENA TIPU DAN PEMINTASAN DI KEPONG...HARAP ORANG RAMAI BERJAGA-JAGA DENGAN MEREKA TERSEBUT

  ReplyDelete