Saturday, February 1, 2014

APA KATA RAKYAT SELANGOR TENTANG KHALID IBRAHIM

Memang sungguh terharu dengan nasib yang bakal menimpa TS Khalid Ibrahim selepas PRK kajangn nanti. Disiarkan luahan perasaan rakyat Selangor dalam topik One In Milllion - Abdul Khalid Ibrahim.

Perbincangan ini berlaku sebelum rakyat terutama para penyokong dan pengundi Pakatan Rakyat Selangor mengetahui perkara sebenar di sebalik perletakan jawatan ADUN N25 Kajang dan memberi ruang DS Anwar Ibrahim bertanding bagi melaykkan beliau menjadi MB Selangor.

Namun pastinya mereka semua akan redha Khalid berundur dari jawatan MB dan menyerahkannya kepada DS Anwar Ibrahim demi menyelamatkan kerajaan PR Selangor dari ancaman umno/bn setelah mendapat info lengkap daripada kenyataan Rafizi Ramli dan Khalid Samad.


adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini terutama yang berunsur agama disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment