Saturday, January 25, 2014

VIDEO JENNIFER GROUT PEMENANG 'ARAB GOT TALENT' UCAP KALIMAH SYAHADAH DAN MEMBACA AL FATIHAH - MERDU SUARA DIA BEB!


Penyanyi Amerika berusia 23 tahun yang merupakan peserta program Arab Got Talent telah memeluk agama Islam. Video beliau mengucapkan kalimah syahadah dimuat naik di youtube pada ahad lalu.

semasa pertandingan arab got telent
Dalam Video ini  beliau mengisytiharkan syahadah  di hadapan dua orang lelaki di mana dia menyatakan: " . Tidak ada Tuhan melainkan ALLAH dan Muhammad adalah Rasul ALLAH "

Walaupun video yang masih belum dapat disahkan oleh Grout , laman web berita Maghribi, Maghribi World News mengesahkan video itu direkodkan di Fes , di mana grout tinggal semasa belajar bahasa Arab ; . Anak muda di sebelah beliau adalah orang yang dispekulasi untuk menjadi tunangnya.
TUAN GURU HARUN TAIB - PERGINYA SEORANG MURABBI YANG DIKASIHI

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment