Saturday, January 18, 2014

SIAPA BLOGGER PR YANG ADA GAJI KERANA BERBLOG????Blogger Pro PR juga ada yang berbayar. Satu kenyataan yang sungguh memeranjatkan. Selama ini kita hanya mengetahui blogger umno sahaja yang berbayar. Kini ada maklumat sipi-sipi yang menunjukkan ada blogger PR juga berbayar.

Terperanjat dengan tulisan di blog Anak Sungai Derhaka yang berbunyi begini,


Frasa 'kecuali kaki bodek' menunjukkan ada blogger PR yang dibayar. Mereka adalah blogger yang kaki bodek.

Persoalan gua adalah siapa blogger tersebut??? Dalam banyak-banyak blog pro PR, blogger paling popular ialah, AmnoWorld, KingJason, MiloSuam, AnakSungaiDerhaka, erapasca, AspanAlias, Mso, dan omakkau.

Senarai tersebut adalah blog popular yang gua sendiri wajib baca. Tidak ada unsur bodek pun dalam tulisan kesemua blogger tersebut.

Jadi gua pasti bukan mereka. So siapa yang dibayar dan siapa pembayar???

Siapa yang dimaksudkan oleh anaksungaiderhaka? Tidak mungkin blogger cap ayam yang dibayar. Mana ada kelasss bayar blogger cap ayam... wakaka

bukan dengki tapi saja nak tahu

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

4 comments:

 1. Dalam nama2 yg lu sebut tu ada yang di bayar beb.... hahahaha... TT... adiossss....

  ReplyDelete
 2. Tak ada dalam senarai di atas.. harap maklum.. he..he..

  ReplyDelete
  Replies
  1. terima kasih, 1st time ASD dtg ke Gendang Perang

   Delete