Monday, January 20, 2014

PxNTxT FREE GAMATKAN PERANG POLITIK UMNO VS PR DI FACEBOOK

Keceluparan seorang wanita berUMUR yang juga penyokong tegar umno menyebut benda celah kangkangnya sendiri mendapat share yang paling banyak di Facebook semalam.

Hingga hari ini printscreen yang memaparkan keceluparannya terus dikongsikan di laman FB. Segala macam gambar yang diperoleh dari FB wanita itu dishare dengan caption " dot dot free"





adios
Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

3 comments:

  1. astaga anak sapa la mangkuk macai ni ? ABU !

    ReplyDelete
  2. Jangan tutup nana penghantar. Saya tau itu Nora Jais, pencacai tegar UMNO. Pantat dan macam belulang, bagi percumapun orang tak nak.

    ReplyDelete
  3. P- - - - T Nora Jais tu nak buat ape, Letak kat Chow Kit pn takde org nak , lempar kandang Ghimau tak xde selera nak mkn

    ReplyDelete