Monday, January 13, 2014

POLIS MABUK BUKAN LATIHAN TAPI BENAR

Sebelum ini ada berita mengatakan bahawa gambar polis mabuk yang tersebar meluas di instagram adalah gambar sewaktu latihan. Tetapi berdasarkan maklumat yang ditulis oleh polis Selangor di bawah, adalah diyakini berita mengenai mereka mabuk ketika bertugas adalah benar.

Mereka kini ditukar tempat bertugas dan akan disiasat mengikut undang-undang polis. Sekiranya didapati bersalah, musnahlah segala kebaikan yang selama ini mereka lakukan.Sekiranya diberi peluang dan tidak dikenakan tindakan disiplin, dua anggota terbabit pelu bertaubat demi masa depan sendiri dan keluarga. Zaman sekarang pekerjaan sukar didapati.  

adios

Disclaimer

"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"adios
Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment