Friday, January 17, 2014

PERKHIDMATAN SEWA BINI


Ditubuhkan oleh Juliette Bresnahan, 'Rent-a-Wife' adalah perkhidmatan bagi lelaki tunggal untuk melakukan outsourcing pekerjaan kecil tetapi penting kerana tidak punya masa atau sibuk.

Dari tugas kecemasan seperti ke dobi, atau mengurus rumah seperti membersihkan rumah anda, anda boleh menggunakan perkhidmatan 'Rent-A-Wife' untuk membantu kehidupan anda.

Pelanggan boleh memilih dari tiga pakej yang berbeza ketika menyewa sebuah "isteri", misal "The Wife Starter" pakej lima jam (US $ 40/jam) atau "The Trophy Wife" pakej 15 jam (US $ 30/jam).

Ironisnya, walaupun perniagaan itu bernama 'Rent-A-Wife', tetapi sebahagian besar pelanggan adalah wanita sibuk yang mengetahui perkhidmatan itu melalui rangkaian dari mulut ke mulut.

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment