Thursday, January 16, 2014

KISAH JIJIK PENGUSAHA RESTORAN MAMAK

berpolitik pun mereka guna 'taik' juga

Terlebih dahulu gua ucapkan tahniah kepada bro manjung mari kerana menyiarkan VIDEO tantang perangai dajal pengusaha restoran di Malaysia.

Bulan lalu Malaysia dikejutkan dengan berita sebuah restoran nasi kandar di Ipoh menggunakan najis dalam masakan mereka. Pencetus berita tersebut kononnya akan disaman pemilik restoran tapi tak tahu apa sudahnya.

Kini manjung mari dedah video pekerja restoran membasuh kuali masakan dengan menggunakan air longkang.

Kerja biadab restoran mamak telah gua dengar sejak sekian lama. Antara beritanya  ialah merebus seluar dalam dalam air untuk membancuh minuman, menggunakan ganja, tokey mandi dalam tangki air di atas bangunan dan airnya disalur ke restoran untuk digunakan sebagai air masakan dan mebancuh minuman.

Apakah ini mandram?
Jika diteliti dengan ilmu penunduk suami yang diGunakan oleh wanita-wanita jahat juga menggunakan kaedah yang sama.  Mereka menggunakan kotoran dari tubuh mereka untuk menundukkan suami.

Teknik juga sama.
Semua kotoran itu dimasukkan ke dalam makanan dan minuman suami.

Walaupun cerita-cerita begini tiada bukti namun sebagai pengguna kita perlu berfikir akan kewajaran sesuatu tindakan.  Tidakkah anda terfikir bagaimana mamak boleh mendominasi restoran makanan di seluruh negara?

Kita ambil Seksyen 7 Shah Alam sebagai contoh. Di belakang KFC terdapat lima restoran mamak yang sentiasa mendapat sambutan melayu. Di kawasan belakang Unisel terdapat 6 restoran mamak, dan di area tasik Pusat Belia terdapat 5 restoran mamak.

Kedudukan restoran mereka berdekatan dan setiap satu sentiasa dikunjungi ramai pelanggan.

Gua pelik... lu orang macam mana?

TAHUKAH ANDA TERDAPAT SEBUAH GUA DI INDIA MENNYEDIAKAN KHIDMAT 'MANDRAM' UNTUK PARA PENIAGA DAN AHLI POLITIK?

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

1 comment:

  1. Apa yang sedap sangat dgn restoran mamak....???

    ReplyDelete