Wednesday, January 22, 2014

KHALID SAMAD DATANG NOH OMAR HILANG TAH KE MANA

Baru kene jegil sikit dah ciwek..

Noh Omar adalah antara bintang popular umno dalam melakon aksi lawan politik. Sebelum PRU13, manusia hebat ini telah menyatakan bahawa beliau mempunyai bukti penyelewengan dalam pengurusan Pasir di Selangor dan menyatakan bersedia mendedahkan bukti tersebut. Apabila tiba masa yang dijanjikan dia hilang tah ke mana. Bukti yang kononnya ada padanya sudah di simpan di arkib jamban la kot.

Pada 17 Januari tahun ini sinar melaporkan bahawa Noh Omar sedia berdebat tentang isu kalimah Allah.
Saya sanggup, saya boleh (berdebat), tetapi dari segi perundangan, akidah dan agama.

“Suruh Sinar (Harian) buat (anjurkan) wacana dan saya sedia untuk berdebat dengan pemimpin pembangkang dalam isu kalimah ALLAH ini,” katanya.
Hingga kini MR Noh Omar belum menjawab tawaran balas dari Khalid Samad. Tak tahulah dalam masa terdekat.

Debat ini khabarnya akan diadakan secara tertutup. Itu yang tak best. Sepatutnya si pencabar perlu berani berdepan dengan audien yang lebih besar. Jadilah macam Shabery Chik. Walaupun dia tak hebat hingga berbuih-buih muluh berdebat tetapi ternyata dia ada TELOR.


adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

5 comments:

 1. Memang pun dia ada telur tapi telur ayam kat reban

  ReplyDelete
 2. Noh Udang, tubuh jerk besar, tapi kote kecik

  ReplyDelete
 3. Telur ada tapi telur ayam serama aja.

  ReplyDelete
 4. nama pun bunyi "NO" ..... bak kata abang bangla "no tulur" ....

  ReplyDelete