Saturday, February 1, 2014

GADIS DAKWA DILANGGAN KARIM BENZEMA DAN RIBERY KETIKA MASIH BAWAH UMUR


Membayar untuk seks adalah sah disisi undang-undang di Perancis, tetapi hanya jika kedua-dua  pihak yang terlibat berusia lebih daripada 18 tahun.

Zahia Dehar berusia 17 apabila dia telah dibayar pada tahun 2009 untuk terbang dari Paris ke Munich, di mana Ribery bermain untuk Bayern Munich. Dehar tidur dengan Ribery sebagai  layanan istimewa sempena hari lahir Ribery yang ke 26.

Ribery  mengakui mengadakan hubungan seks dengan Zahia Dehar tetapi menegaskan bahawa wang tunai £ 650 yang diberi kepada Dehar adalah semata-mata untuk membiayai perjalanan, makanan dan penginapan.

Dehar telah berbohong tentang umurnya kepada semua pemain bola sepak yang pernah tidur dengannya termasuk pemain Real Madrid, Karim Benzema.

Benzema didakwa membayar Dehar lebih £ 400 untuk tidur dengannya selepas anugerah Pemain Bola Sepak Profesional Kesatuan Perancis  pada Mei 2008. Zahia Dehar ketika itu berumur 16 tahun .Benzema menafikan dakwaan ini.

Zahia Zehar kini menjadi seorang wanita yang popular di Perancis sebagai ikon fesyen dan bintang reality tv

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini terutama yang berunsur agama disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment