Monday, January 27, 2014

DEBAT KHALID SAMAD DGN NOH OMAR DIBATALKAN --Debat isu kalimah Allah yang dijadualkan berlangsung di Komplek Kumpulan Media Karangkraft Shah Alam pada 27/1/2014 telah dibatalkan. Debat antara du MP Selangor yang sepatutnya berlangsung pada jam 2.00 pm hingga 5.00 pm itu dibatalkan atas alasan keselamatan.

Yang syok tu ialah atas alasan keselamatan. Keselamatan siapa, Noh Omar atau Khalid? 

Gua dah agak dah... benda macam ni selalunya tak jadi apbila membabitykan mana-mana pemimpin umno. Yang jelas ada tulur dalam umno adalah Khairy Jamaludin dan Shabery Chik

Khairy pernah berdebat dengan Rafizi Ramli di London. Shaberi Chik pernah berdebat dengan Anwar Ibrahim di Malaysia. 

Kita imbas kembali kata-kata Noh Omar ketika malaungkan cabaran
“Saya sanggup, saya boleh (berdebat), tetapi dari segi perundangan, akidah dan agama.
“Suruh Sinar (Harian) buat (anjurkan) wacana dan saya sedia untuk berdebat dengan pemimpin pembangkang dalam isu kalimah ALLAH ini,” katanya.
Kita tunggu esok. apa kata Noh Omar...

Read more: http://www.lusuka.com/2014/01/khalid-samad-datang-noh-omar-hilang-tah.html

adios
Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini terutama yang berunsur agama disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

2 comments:

  1. Noh Omar Tak dak telor!!!!! Pemimpin UMNO semua haprak.

    ReplyDelete
  2. Tukang sedia teks debat noh kena denggi berdarah kot? Kalau sihat nanti boleh sambung kalau innalillah kita cancel. Hehehe

    ReplyDelete