Saturday, January 25, 2014

BAYI AJAIB MASIH HIDUP WALAU TERTIMBUS BATUAN BANGUNAN AKIBAT SERANGAN UDARA ASSAD


Seorang anak kecil yang terkambus sepenuhnya oleh runtuhan bangunan berikutan serangan udara tentera Assad di Aleppo, Syria telah berjaya dikeluarkan hidup-hidup. Kanak-kanak itu dikeluarkan dari runtuhan dengan hanya menggunakan tangan-tangan manusia tanpa peralatan.

Rakaman yang luar biasa iyang dimuatnaik di YouTube semalam menunjukkan sekumpulan lelaki  menggali runtuhan yang hancur menjadi debu dalam keadaan penuh ketakutan untuk menyelamatkan kanak-kanak tersebut.

Imej kanak-kanak bertuah itu mula muncul pada minit ke dua dalam video di bawah. Inilah yang dikatakan orang "BERPANTANG MATI SEBELUM AJAL"

** Allepo adalah bandar yang dikuasai sepenuhnya oleh mujahidin
Fikirkan hal ni kejap... wakaka


adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini terutama yang berunsur agama disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

1 comment:

  1. kumpulan mana yang kuasai sepenuhnya...yang diketahuai lebih 1000 orang saling berperang dan sembelih menyembelih...kau kata jihad

    ReplyDelete