Wednesday, December 11, 2013

SITI NURHALIZA BELANJA BESAR BANTU MANGSA BANJIR KUANTAN

Datuk Siti Nurhaliza Tajuddin telah berkunjung ke dua pusat pemindahan mangsa banjir di kuantan untuk menyampaikan bantuan peribadinya.

Beliau telah hadir di SMK Gudang Rasau dan SK Pandan bersama suaminya Datu K untuk menyampaikan 700 pek yang terdiri daripada makanan, lampin pakai buang, tuala wanita, berus gigi, ubat gigi dan syampu kepada mangsa banjir.adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

3 comments:

  1. Tak ada apa yang nak dibanggakan. Biasalah dah hujung tahun ni semuanya nak dapat pelepasan cukai. Dengan membantu mangsa banjir CT dapat pelepasan cukai dari kerajaan tapi nama baik pun dapat. Apa2 pn harap2 CT jujur dan ikhlas membantu bukan disebabkan nak dapat pelepasan cukai..

    ReplyDelete
  2. tolong salah tak tolong pun salah...marilah kita berfikir dengan lebih baik...

    ReplyDelete