Monday, December 30, 2013

PUTERI UMNO DEMO BANTAH KEGANASAN


Dah lama tak post gambar puteri umno. Nanti puteri merajuk pulak puteri ni. Kali ni gua post sebagai tanda menghargai penat lelah puteri berposing si jalan raya untuk membantah keganasan.

Cuma nak tanya bantah keganasan siapa, polis atau perkasa?

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

4 comments:

  1. Puteri UMNO tu....? Ingat kan pompuan GRO...!

    ReplyDelete
  2. Betina garek yg.tak sedar diri kesian mak bapak bela elok bila besar anak jadi musibat.

    ReplyDelete
  3. i don't wanna call Putri, i wanna call them Lembu UMNO ihihihihiihi

    ReplyDelete
  4. i won't call Putri UMNO, i wanna call them LEMBU UMNO

    ReplyDelete