Friday, December 6, 2013

Pesta selak kain sempena banjir

kalau tak kerana banjir, kompom tak dapat tengok.. wakaka
fuh.... boleh masuk ratu cantik ni
Masih prihatin akan bahana mata lelaki

Banjir di musim tengkujuh adalah masa yang ditungu-tunggu sesetengah pemuda pantai timur (dari utara hingga ke selatan tanah air termasuk johor) yang berada di bandar-bandar besar seluruh Malaysia.Ramai pemuda sanggup pulang ke kampung yang lazimnya akan dilanda banjir untuk menikmati suasana musim banjir.Semasa banjir adalah masa yang paling sesuai untuk melihat betis dan paha wanita berhijab. Pemuda-pemuda akan berada di kawasan yang menjadi laluan yang dikenalpasti sebagai laluan wanita yang dikenali dan diminati.

Ketidakprihatinan wanita berhijab memberi ruang pemuda-pemuda melihat betis dan paha gebu yang selama ini terselindung jubah dan baju kurung.

So... wanita sila ambil perhatian. Banyak mata sedang menanti anda alpa.

** masa di unversiti, member gua sengaja balik kg di pantai timur untuk pesta selak kain/angkat kain.

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

1 comment: