Wednesday, January 1, 2014

PENJAWAT AWAM DEDAH SIAPA ZAMIHAN - PERNAH MUATKAN ARTIKEL BERBAU SYIAH DALAM BLOGNYA?


Seorang penjawat awam dipercayai pegawai agama dalam JAKIM telah mendedahkan siapa Zamihan dalam blognya. Zamihan digambarkan oleh pegawai berkenaan sebagai pembohong oleh PA berkenaan dalam artikel yang bertajuk Zamihan Pembohong.

Menurut PA berkenaan Zamihan telah memuatkan satu artikel yang berbau syiah dalam blognya dan menuduh siapa yang menolak artikel berkenaan sebagai wahabbi.

ini prinscreen dpd blog PA berkenaan

Ini pula sedutan tulisan PA berkenaan

Soalnya, adakah Zamihan tidak mengenali ciri-ciri dan kecenderungan Syiah yang jelas terdapat dalam kandungan artikel tersebut?

Isu ini tiada kena mengena dengan Wahabi atau tidak. Para ulama Ahli Sunnah (Asya'irah-Maturidiyah) sememangnya menolak sebarang bentuk propaganda Syiah tanpa mengira apa jua sentimen atau medium yang digunakan. Adakah Zamihan tidak menyedari hakikat ini.

Atas rasa bertanggungjawab menegur sesama rakan, saya memohon supaya dia mengeluarkan artikel tersebut dari blognya tetapi tuduhan Wahabi pula dikenakan kepada saya. Adakah begini sikap seorang pejuang Ahli Sunnah? - baca lagi Zamihan Pembohong

Apa macam sekarang, siapa sanjung syiah? Adakah syiah menuduh orang lain sebagai syiah???? wakaka

Kalau nak panas badan lagi boleh baca blog manjung mari.
Manjung Mari mendedahkan siapa guru Zamihan.. pergi sana baca kemudian nilai kredibiliti Zamihan dalam membuat tuduhan syiah ke atas Mat Sabu.

Ada bukti gred A katanya... wakaka

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

10 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. memang ciri utama syi'ah adalah BERPURA-PURA tanpa disedari oleh mereka yang ingin dipengaruhi .....!!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 3. inilah hipokrit ters0hor & terbesar ! nak cari publisiti ka,cari makan ka atau nak ampu/bodek ? baik jadi barua sekutu apco sahaja daa ! ABU !

  ReplyDelete
 4. Yg penting asyukk...astaghfirulAllah..sanggup jual 'diri' utk dunia yg sangat sangat sedikit..

  ReplyDelete
 5. Yg penting asyukk.....astaghfirulAllah...sanggup jual 'diri' utk habuan dunia yg jadi bangkai jua...naudzubilAllah..lindungilah kami & keturunan kami dr jd hamba dunia ya Tuhan..

  ReplyDelete
 6. Yg penting asyukk...astaghfirulAllah..sanggup jual 'diri' utk dunia yg sangat sangat sedikit..

  ReplyDelete
 7. Yg penting asyukk...astaghfirulAllah..sanggup jual 'diri' utk dunia yg sangat sangat sedikit..

  ReplyDelete
 8. fitnah dajjal laknatullah semakin berleluasa

  ReplyDelete
 9. fitnah dajjal laknatullah semakin berleluasa

  ReplyDelete