Monday, December 30, 2013

PENDEKAR MAMAK WARNING SAMA PESERTA TURUN - JAGA LU ORANG


kalau turun juga hilang keahlian




adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

5 comments:

  1. sejak bila kitol ni jadi melayu...UMNO ni pengarut betol tak pernah reti sejarah mana Profesor kangkong Ramlah adam dan zainal keling.....

    ReplyDelete
  2. Hekeleh, Omardin Mauju. Poyo giler. Aku pun pernah belajar silatlah, tp aku takdelah jd barua UMNO. Kita belajar silat untuk berjuang demi menentang penindasan,bukan utk dapat projek atau jd barua umno.

    ReplyDelete
  3. Nak berak pun dah tersemput2, ada hati nak warning orang!!!

    ReplyDelete