Thursday, December 26, 2013

PENANGKAPAN ASMAELZ HADZENY TUTUP PENCARIAN PENYEBAR POSTER GULING KERAJAAN


Penangkapan Asmaelz Hadzeny II yang membuat kenyataan berbaur hasutan mengajak orang ramai untuk menyertai sebuah perhimpunan untuk menggulingkan kerajaan baru-baru ini adalah berita baik musuh PR untuk menutup carian pengedar poster guling kerajaan.

Suspek tersebut ditahan pada Khamis pada jam 11.00 pagi di Saratok, Sarawak.

Penangkapan penganggur berusia 25 tahun itu memberi kelebihan kepada musuh politik PR bagi mengIYAkan kewujudan kumpulan yang akan menggulingkan kerajaan pada perhimpunan 31 Disember ini.

Penyebar poster untuk menggulingkan kerajaan seperti yang ditunjukkan polis dalam satu sidang akhbar minggu lalu masih belum dikesan dan ditangkap.


Jika difikirkan betul-betul, penyebar poster tersebut adalah orang yang sepatutnya ditangkap lebih awal. Malangnya, walaupun mendapat kerjasama penuh SKMM polis masih gagal mengesan penyebar poster guling kerajaan tersebut.

Soalnya... WUJUDKAH PENYEBAR POSTER TERSEBUT atau hanya satu lagi
                        KOMEDI 

wakaka

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

3 comments:

  1. Salam Gelora Hati Muda,

    Komedi? Gamabor mamat tu dah lama dalam internet. http://yongsukakuning.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. orang yang pegang poster tu..adalah orang yang dalam gambar poster tuh..!

    ReplyDelete