Wednesday, December 11, 2013

NAJIB PATUT RASA MALU MANGSA BANJIR DI PEKAN MOHON BANTUAN FUZIAH SALLEHOmak kau melaporkan bahawa YB Fuziah Salleh telah menerima panggilan SOS dari penduduk Paloh Hinai yang terletak dalam kawasan Parlimen Pekan pada petang 19hb Disember 2013.

Pemangggil itu memohon bantuan YB Fuziah kerana kampungnya sudah menjadi pulau kecil berikutan kawasan sekeling sudah ditenggelami air hingga menyebabkan mereka terkepung.

Tanpa membuang masa YB Fuziah Salleh terus bergegas ke lokasi untuk cuba memberikan bantuan segera sekadar termampu.Apa yang menyedihkan berita ini menunjukkan kegagalan bantuan dari kerajaan pimpinan MP Pekan iaitu Najib sendiri.

Slogan rakyat didahulukan hanya mainan. Tiada kesungguhan dalam mengotakan janji.

Ingatlah wahai orang Pekan, Najib harus dihukum dalam pru14 nanti.

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment