Tuesday, December 10, 2013

Mari lihat kualiti pemikiran seorang prof yang bernama Dr. Nasoha

Prof ni patut diangkat menjadi MT umno kerana pandangannya sangat bernas dalam mengupas isu islam berdasarkan ilmu yang dia ada.

Tontonlah video ini untuk mendengar kata-katanya tentang islam, iman, ustaz azhar idrus, nik aziz buat statement kosong.. dll




Ini statement gua wahai prof
Apabila menyokong sesuatu yang jahat, zalim dan mungkar itu adalah berdosa wahai prof.

Statement seorang yang berpendidikan agama takat tingkatan lima sekolah kebangsaan. Bukan sekolah aliran agama tau

Ini pun best, suami tak berdosa apabila isteri tidak bertudung


adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

3 comments:

  1. sapa mamat begelo prof ni. tak penah tawu dia ujudpun. pandangan macam budak tak pegi tadika boleh dpt gelaran prof ke. napa baru la ni tejerit jerit. ke pasal ada kosong lagi mt lembuno lepas mat kazin tarik diri. jual diri kut kut najib minat. tak payah laaaaaaa...mat tu pun ada sikit codeknye, tolak.

    ReplyDelete
  2. prof.cakap mcm ambik pil kuda...sedap mulut cakap...muzakarah la..kalau x puas hati...kesiannnnnn dlm.dunia ni sibanggang ni sorang yg pandai.....cantik!!!

    ReplyDelete
  3. Prof.mcm ambik pil kuda aje.......ckp apa2 entahhhhh,,,,,,,Semua x betoi,,dia saje yg betoii...Syiah ke apa dia niiii...?????

    ReplyDelete