Thursday, December 5, 2013

MANA DALIL KAZIM BERDOSA BESAR KRN TOLAK JAWATAN MT UMNO?Siapa boleh beri dalil yang boleh menjatuhkan hukum berdosa besar ke ata Ustaz Kazim kerana menolak tawaran menjadi MT umno?

MT umno, Dr Asyraf Wajdi Dusuki mendakwa Ustaz Kazim berdosa besar kerana menolak tawaran menjadi MT umno kerana parti itu memerlukan ahli agama.

Tidakkah beliau sedar dalam umno terdapat banyak manusia yang berkelulusan agama. Contoh paling hebat ialah bekas imam Masjid Negara yang pernah bertanding menentang Anwar Ibrahim di Permatang Pauh. Apa namaaaa??? Apa namaaaa??? wakaka..

Mengapa tidak lantik dia?
Ustaz Kazim pastinya tidak sehebat dia kerana itu beliau tidak pernah dilantik kerajaan menjadi imam Masjid Negara.

Selain beliau, nama-nama lain yang gua fikirkan layak ialah Noh Gadut, Harussani. dan mufti Kedah.

Jika gua berada di tempat Ustaz Kazim sekalipun, gua pasti akan tolak. Gua pasti tidak mahu bersubahat dengan segala dosa umno dalam apa jua bentuk sekali pun.

Kita sama-sama tunggu apa perubahan yang mampu dibuat oleh Dr Asyraf Wajdi Dusuki untuk memartabatkan Islam dalam umno.

Jangan sampai sama level macam DOTDOT sudaaaaaaaaahhhhh!!!
Jangan nanti Prof ke mana , Islam ke mana...

wakaka


adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

2 comments:

  1. Enggan jadi MT UMNO berdosa besar? Biar sungguh! Dr Asyraf Wajdi Dusuki ni "Doctoratenya" dari u mana? UMNO itu parti apa?

    ReplyDelete
  2. Ini semua hanya sandiwara saja.lantak dia le.buang karen je.ada banyak benda lain yg lebih mustahak utk dfikirkan.

    ReplyDelete