Monday, December 16, 2013

LEBIH BAIK DAKWA MAT SABU DI MAHKAMAH UNTUK DEDAH TALIBARUT DALAM PAS

Siapakah orang sekapal yang dimaksudkan oleh Zamihan dalam bukti gred A yang dinyatakan kepada MalaysianInsider semalam.

Petikan dari Malaysian Insider
Ada yang 'sekapal' daripada sudut politik, ada juga pengikut Syiah yang sudah bertaubat. Mereka ini rapat dengan pemimpin tersebut, orang yang berkawan dengannya, jadi 'anak buah' dia. Mereka menyaksikan apa dia cakap, buat dan libatkan aktiviti berkaitan Syiah.

Selama ini kita hanya mendapat berita sipi-sipi tentang anti Erdogan dalam PAS. Erdogan adalah kelompok yang juga dikenal sebagai anti penyatuan PAS-UMNO

Adalah lebih baik sekiranya Mat Sabu didakwa kerana;

1. Dapat mendedahkan kebenaran KDN atau Mat Sabu sekaligus menghentikan sandiwara Zahid.

2. Menyerlahkan talibarut umno dalam PAS

3. Menunjukkan kewibawaan JAKIM dan Jabatan Agama Islam Negeri melaksanakan perintah terpilih.

4. Membuktikan undang-undang BN hanya wujud untuk individu terpilih terutama mereka yang menjadi musuh politik umno.

5. Membolehkan seluruh rakyat Malaysia tanpa mengira bangsa dan agama menilai keburukan pemimpin BN.


adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

2 comments:

  1. setelah menteri besar ngan angkatanya berjumpa to jib,langsong mat sabu dapat darjat shiah,adakah ini kebetulan atau gi mana.rakyat melihat,mendengar dan mengandaikan tapi allah swt maha melihat,maha mengetahui,maha mendengar dan maha perancang.bicaranya allah tiada siapa pun boleh menangkis.RAKYAT AKAN LAWAN TETAP LAWAN DEMI KEADILAN,DEMI MENGHAPUS KEZALIMAN,DEMI MENENTANG RASUAH,tanpa memeilih bulu,darjat,agama atau bangsa.

    ReplyDelete
  2. buat masa ini tidak ada undang-undang yang boleh menghukum penganut syi'ah selagi penganut syi'ah tidak melanggar lain-lain undang-undang .... yang ada mat sabu boleh saman zahid kerana memfitnah ......!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete