Monday, December 23, 2013

KOMEDI BOM...- MARI IMBAS KEMBALI SIAPA PERNAH GUNA BOM


Komedi berterusan sejak Zahid bangkit isu syiahnya Mat Sabu. Hari ini gua hidangkan satu lagi komedi Bersih 4 akan guna bom seperti didakwa ngo tah apa-apa dalam video di bawah.

Walaupun video ini komedi namun gua nak ingatkan bahawa musuh politik akan lakukan apa saja untuk memburuk-burukkan PR. Peritiwa membabitkan bom pernah melanda PR dua kali.

Pertama seorang penyokong Anwar Ibrahim cedera apabila sebutir bom yang diletakkan di kawasan perhimpunan mereka di Mahkamah Jalan Duta meletup.

Kedua, satu bahan peletup bukan bom yang meletup semasa program BN di Penang menjelang PRU13. PR dituduh melakukannya namun siasatan polis mendapati sebaliknya.

MAHARAJA KOMEDI 2013


adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment