Friday, December 27, 2013

ISTERI UMPAMA TV GIRLFRIEND UMPAMA HP


Isteri macam tv, girlfriend macam handphone.

Dirumah tengok tv, pergi keluar bawak handphone.
Takde duit jual tv, ada duit beli handphone baru.
Kadang-kadang seronok tengok tv,
tapi selalunya masa banyak habis main handphone.

Tv percuma sepanjang hayat, tapi handphone kalau tak bayar servis
line, talian akan ditamatkan serta merta.

Tv saiznya besar, berat dan buruk, tapi Hp cute, comel, ramping dan banyak butang boleh picit dan boleh dibawa ke mana-mana pada bila-bila masa saja.

Kos penyelengaraan tv murah aje, lagipun jarang rosak, tapi Hp..
mak oii.. mahalnya selalu meragam plak tu.

HP bila kita bercakap dgn dia... dia jawab semula.... TV asyik nak kita dengar je dia cakap...

Yang sadisnya Tv ada remote control, tapi Hp takde. Cuma satu je kelebihan Tv, takde virus. Tapi Hp sekali kena virus habislah!

JADI.. JANGAN PENING KEPALA,
PILIHLAH TV ANDA.. KALAU
BOLEH YANG PLASMALAH YA....

-kredit zureen-

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

1 comment:

  1. Very good joke and irritates me seriously, but there were some lessons as well.

    ReplyDelete