Saturday, January 4, 2014

DR ASRI TERUS ASAK ZAMIHAN KALI KEDUA TETAPI ZAMIHAN TAK AJAK BERDEBAT

usikan terbaru Dr. Asri

Sejak menjadi badut Zahid Hamidi dalam memberi 10 bukti cap ayam terhadap tuduhan syiah ke atas Mat Sabu, Zamihan terus diperli Dr Asri.

Zamihan berani mencabar Shahidan Kasim dan blogger Manjung Mari untuk berdebat tetapi tidak berkata apa-apa tentang tulisan Dr Asri.

Tulisan pertama Dr Asri yang pastinya MENDIDIHKAN DARAH adalah seperti di bawah.

Tulisan Dr. Asri di atas ada kaitan dengan Zamihan yang dilaporkan pernah menyiarkan artikel berbau syiah dalam blognya. Seorang pegawai JAKIM telah mendedahkan perkara tersebut melalui artikelnya bertajuk Zamihan Pembohong.

Blogger Manjung Mari pula mendedahkan Zamihan sebagai seorang yang meminati Hasan Saqqaf.

Satu tulisan seseorang yang sedang ANGIN ditulis di ruang komen di blog manjungmari.blogspot.com dipercayai adalah tulisan Zamihan. Tulisan tersebut dipercayai ditulis beliau dengan menggunakan nama Anonymous pada 15 Disember, 2013 at 7:14 pm masih ada di SINISedikit fakta tentang Zamihan...
Semasa masih bersama Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) beliau pernah mengaitkan bekas Mufti Perlis Datuk Dr Mohd Asri Zainul Abidin, Mufti Perlis Datuk Dr Juanda Jaya, Shahidan dan Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang dengan fahaman Wahhabi dan pengganas Jemaah Islamiah (JI).

Kenali siapa Hasan Saqqaf 
yang dikaitkan dengan Zamihan


adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

2 comments:

  1. Saya heran macam mana otak macam si Zamihan ini boleh berada dalam JAKIM. JAKIM adalah satu badan yang mestilah dianggotai oleh tokoh yang teruji dan profesional. nanti keputusan2nya akan mencerminkan pemikiran yang bukan sahaja masyarakat Islam bahkan bukan Islam juga akan hormati. Kalaulah JAKIM sudah jadi cacamerba, Islam akan jadi bahan ketawa kepada bangsa lain. Ini akan sudah tentulah akan memalukan Islam sendiri. JAKIM kini amat pelik. Dulu Dr Maza kena tangkap berceramah. Lepas itu isu serangan ke Gereja Damansara. Sekarang isu Shiah. Apa benda ini. Si Zamilan ini patut duduk dalam sarkes baru sesuai. Nampaknya takpayahlah nak ambil bangsa lain untuk mencemuh islam, JAKIM sendiri boleh buat.

    Kontraversi

    ReplyDelete
  2. Istigfar...brzikir akn mmancarkan nur cahaya dr hati...mnjadi tenang...fikiran pula mnjadi tenang..riak wajah tubuh juga nampak tenang...wallahu a'alam....

    ReplyDelete