Wednesday, January 1, 2014

Anwar Ibrahim berpoya-poya di Washington... cun awek dia


Ketika Fuziah Salleh bergelumang dengan air bah di Kuantan, Anwar Ibrahim bos besarnya berada di Washington DC bagi menghadiri simposium ‘Reformasi Pengajian Tinggi dalam Masyarakat Islam’ yang dianjurkan Institut Pemikiran Islam Antarabangsa (IIIT) di Woodrow Wilson International Center for Scholars, Washington, AS.

Peliknya facebooker pro umno memberi khabar sebaliknya. Dua gambar di atas diedar untuk memburuk-burukkan Anwar Ibrahim kononnya beliau berpoya-poya di Washington DC untuk melarikan diri daripada kemelut banjir pantai timur..

Gambar edit dengan kualiti cap ayam itu mendapat pembalasan setimpal facebooker pro Pakatan Rakyat yang tidak kurang hebatnya dalam bab edit mengedit gambar ini.

Diruang komen terdapat pelbagai gambar gadis di atas dengan dipeluk Najib, dan ada juga yang mengedit gambar diatas menjadi gambar Rosmah Mansur dengan Bung Mokhtar. (nak siar kat sini takut kena saman... wakaka)

Kasi ajar sama dia.

wakaka

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment