Saturday, November 16, 2013

Petua rawat resdung


Resdung adalah satu penyakit yang tidak disedari ramai orang. Ramai penghidap resdung tidak mengetahui bahawa apa yang mereka alami adalah satu penyakit berbahaya yang boleh menyebabkan buta, rompong hidung dan maut.

Admin terjumpa satu kongsian sahabat tentang petua merawat resdung.

Limau nipis 8 biji..daun pndan 10 helai hiris halus mcm bunga rampai.. Perah limau nipis tadi.. Gaulkan smpai sebati.. New chemical akan terbentuk.. Sapu di muka.. Kalau sesuai.. X sampai 5 minit ulat resdung akan keluar ikut kulit muka.. Paling bnyk akan keluar ikut kening..kalau sangkut tarik jeer ulat tu.. Sy dah buat ramai student.. Alhamdulillah ramai yg elok lepas tu..
Buat 3 kali seminggu.. Elok antara jam 10am -3 ptg sbb virus tu tgh aktif.. Campuran lebih blh simpan dlm peti ais..tp x se efective yg fresh.. Elok letak kain hitam atas peha masa sapu sbb ulat ni attacted to black cloth... Kain hitam

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

7 comments: