Friday, November 15, 2013

Nasib wira Pahang tak sama nasib hero BN Terengganu


Inilah pakcik yang nenunaikan nazarnya berjalan kaki dari Pahang ke Stadium Shah Alam kerana Pahang ditakdirkan memenangi Piala Malaysia. Semangatnya wajar dipuji walaupun dalam usia sebegini.. Demi rasa cintanya kepada negeri tumpah darahnya dia bernazar dan menunaikan nazar tersebut.

Senang cerita pakdik ni punyai semangat patriotik yang tinggi terhadap negerinya. Tapi sedihnya dia direndam dalam tong sampah.... (betul ke tong sampah?  nampak macam iya jer, macam serupa jer! wakaka)

Ini adalah proses pemulihan otot untuk mereka yang terlebih guna tenaga dan fizikal. Eloklah tu membantu...... Tetapi menggunakan tong sampah (jika benar) untuk proses tersebut terhadap seorang manusia adalah satu penghinaan.

Mentang-mentang la pakcik tu hanya seorang Pak Guard ....

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

5 comments:

  1. nahaieh ! demi negara ...ooops negeri ...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,

    maaf, i nak tumpang beritahu tentang sebuah posting yang hot & info yang sangat penting bagi kita semua umat islam di negara ini.

    Tolong klik & baca di sini->http://anjungrakyat.blogspot.com/2013/11/melayu-adik-beradik-yahudi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti pakcik sebarkan... kompom ramai melau bengang... wakaka

      Delete
  3. Bukan tong sampah la..bekas air.. player man city pun berendam dalam tong sampah baru tu..pemikiran kolot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa nama cikgu ko? kejap kata buka tong sampah lepas tu kata tong sampah baru..... kalu rasa diri tu tolol diam lagi baik. kalau sendiri bangang jangan tunjuk pandai kan satu malaysia tahu ko tu bangang...

      Delete