Tuesday, November 19, 2013

ini bukti Tentera Rusia berperang di sisi tentera Assad

Laman web Kavkaz Center berkata  "' serangan berjaya' di bandar Al- Sukhna di Homs telah dijalankan oleh mujahidin Negara Islam Iraq dan Syria ( ISIS), yang membunuh lebih 100 pro -Assad dan tentera Syiah , termasuk tentera upahan Rusia.

Kavkaz Center memaparkan klip video yang jelas menunjukkan tentera upahan Rusia di Syria sedang bergurau dengan memecahkan objek di atas kepala seorang askar yang memakai topi keselamatan tentera.

Aleksei Malyuta 
Terdapat juga gambar-gambar yang didakwa dokumen yang disita daripada tentera upahan Rusia; laman web yang memberikan identiti seorang mangsa adalah tentera Rusia. mayat dikenal pasti sebagai Aleksei Malyuta dari Abinsk dalam Wilayah Krasnodar Rusia.Jika Apa yang telah diberitahu Mengenai Mercenaries Russian adalah benar, Ia merupakan Dimensi Baru kepada Krisis Syria

Dokumen-dokumen yang disita dalam serangan menunjukkan bahawa rejim Assad menggunakan khidmat syarikat dari Hong Kong, Slavia Kor Limited. Ketua Pengarah syarikat itu bernama SV Kramsky.

Adalah tidak diketahui berapa ramai tentera upahan Rusia berjuang disamping tentera syiah Assad memerangi mujahiddin FSA dan ISIS.adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment