Monday, November 18, 2013

Gambar terkini suspek bunuh pegawai ambank


Inilah wajah terkini dan terbaru suspek utama kes menembak mati Pegawai Operasi AmBank Cawangan Subang Jaya Puan Norazita Abu Talib yang dirakam semalam ketika muncul di Kompleks Mahkamah Petaling Jaya dengan wajah sugul, kering dan tidak bermaya langsung.

Dia kelihatan memakai baju lokap berwarna jingga di bawa ke Mahkamah Majistret untuk sambungan reman selama 7 hari lagi sehingga 23hb November 2013.

Suspek menggunakan MyKad palsu dengan nama Ardi Hamza itu di tahan di Tanjung Belungkur, Kota Tinggi, Johor dipercayai untuk meloloskan diri ke Batam pada 10hb November 2013 yang lalu selepas berjaya menyembunyikan diri selama lebih kurang 19 hari di rumah dan bangunan kosong sekitar Johor.

Polis DiRaja Malaysia (PDRM) telah pun mengesahkan identiti sebenar suspek sebagai Laode Ardina Laode Rasila berumur 35 tahun berasal dari Sulawesi, Indonesia.Inilah gambar sebenar suspek utama pembunuh pegawai Ambank

adios
Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment