Monday, November 11, 2013

gambar penangkapan pembunuh pegawai ambank (video inside)


Pengawal keselamatan yang menembak mati pegawai Ambank Norazita Abu Talib, 37, dalam kejadian rompakan di Ambank cawangan Subang Jaya pada 23 Okt lepas, telah berjaya ditangkap polis pagi ini.


Perkara ini disahkan oleh Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar dalam laman Twitternya apabila beliau mengucapkan tahniah kepada pasukan Ops Cantas Bukit Aman yang dikatakan telah berjaya menangkap suspek di Johor Baharu.



adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

6 comments:

  1. Mana nak lari, tak kan lepas punya. AG tentu akan buat dakwaan membunuh Pegawai Bank tu SAHAJA. Lepas tu dapat pengakuan bersalah dan hakim terus buat keputusan. Keadilan telah ditegakkan untuk keluarga mangsa, satu keputusan yg amat adil, PDRM penuh wibawa melaksanakan tugas atau yg sewaktu dengannya, pun diulang2 seminggu dua, TAMAT. Akhirnya kita semua tidak akan tahu cerita bagaimana dia mendapat ic palsu, buka akaun bank, melepasi saringan KDN untuk jadi pengawal keselamatan, nama majikan terakhir dan lain-lain lagilah. Semuanya TAMAT. Ia akan terperap bersama bangkai nanti. Bersama kita menunggu episod seterusnya, sebabnya AG masih di bawah tekanan.......biarlah rahsia walaupun tak berapa suspen!

    ReplyDelete
  2. Syabas elitteam pdrm atas kejayaan kalian.tlg.pastikankesemua pengawal yg.bertugas bersama suspek,ditangkap.pengorbanan kalian akan dihitung oleh allah swt.

    ReplyDelete
  3. syabas diucapkan kepada Ops Cantas Bukit Aman, yang tak hebatnya pembunuh Altantuya bebas dan Hakim gagal mencari apa MOTIF MEREKA MEMBUNUH.... pelik dan ajaib.... tunggu balasan dari Allah SWT kepada Peguam Negara/KPN Hakim Hakim yang membebaskan.... terbukti bekas Peguam Negara sempat menerima balasan dari Allah SWT dan keadaan yang sangat hina. Wallahuallam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..Allah Maha Adil..if Dia xbalas kt dunia,Dia balas kt akhirat...

      Delete
  4. Ingat PDRM ni macam polis Indon ke nak lari lama2 ? HAHAHA. Semoga dapat hukuman setimpal. Biar anak2 kau pulak rasa hilang kasih sayang.

    ReplyDelete
  5. Ingat PDRM ni macam polis Indon ke nak lari lama2 ? HAHAHA. Semoga dapat hukuman setimpal. Biar anak2 kau pulak rasa hilang kasih sayang.

    ReplyDelete