Saturday, November 23, 2013

Gambar-gambar menarik TGNA dan TGHH memori muktamar PAS 2013Dua pemimpin agung PAS yang tidak asing lagi iaitu Tuan Guru Nik Aziz dan Tuan Guru Haju Hadi membuat penampilan mereka di Mukatamar tahunan PAS kali ke 59.

Muktamar paling hangat dalam tempoh penubuhan PAS. Pelbagai isu dibangkitkan untuk dibahas.

Label yang diguna oleh media iaitu Ulama dan Profesional menjadi topik hangat menjelang muktamar. Pelbagai bentuk kempen yang tidak mencerminkan  status islam sesorang turut digunakan oleh pihak-pihak tertentu dengan motif tersendiri yang sukar ditafsir.Tolong kasi UP berita anak muda Malaysia ini.

Ammar - pejuang Islam Malaysia popular di Turki dengan gelaran 'syahid yang tertangguh'

Siapa ada blog sila copy paste. Bagi yang hebat bahasa Inggeri/arabnya mohon jasa baik tulis semula artikel ini menggunakan bahasa inggeris/arab dan sebarkan. Yang tiada blog tolong SHARE.. seronok jika keperibadiannya jadi idola anak muda Islam Malaysia..

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment