Saturday, November 23, 2013

Doria Tiller tunai janji berbogel apabila Perancis layak ke Piala Dunia (video)

Penat dah tunggu keputusan Muktamar PAS..Tak keluar-keluar juga. Surf sana sini pun tak jumpa,  jadi layanlah berita ini dulu.

Seorang penyampai berita dan aktress Perancis terpaksa menyampaikan laporan cuaca tanpa seurat benag akibat keceluparan mulutnya sendiri.

Doria Tiller pada satu rancang tv Perancis telah mencabar pasukan bolasepak Perancis pimpinan Frank Riberry.

Perancis yang mengalami defisit 0-2 kepada Ukrain membuatkan jelitawan itu yakin Perancis tidak mampu mengatasi defisit tersebut lalu membuat pertaruhan dengan menyatakan dia akan menyampaikan laporan cuaca sambil berbogel jika Perancis Layak ke Piala Dunia 2014.

Pasukan juara Piala Dunia 1998 itu berhempas pulas bermain untuk mendapatkan tiket ke Pusingan Akhir Piala Dunia di Brazil tahun hadapan.

Di pihak penonton dan peminat, mereka mempunyai dua harapan iaitu Perancis layak ke Brazil dan berpeluang melihat Doria Tiller berbogel.

Ammar - pejuang Islam Malaysia popular di Turki dengan gelaran 'syahid yang tertangguh'


Aksi-Aksi menggoda Doria Tiller ketika membuat janji/sumpah untuk berbogel di televisyen

Doria Tiller
Doria Tiller
Doria Tiller
Apabila Perancis berjaya mendahului Ukrain, Doria Tiller menulis di twitternya menyatakan perasaan stress yang dialaminya ketika itu.


Perancis akhirnya berjaya mengharungi perlawanan genting tersebut dengan menewaskan Ukrain 3-0 dan melayakkan diri ke Pusingan Akhir Piala Dunia 2013 di Brazil dengan aggregate 3-2.

Keputusan itu membuatkan Doria Tiller kepanasan kerana cabarannya telah dibuat di hadapan umum melalui kaca televisyen. Dia tidak dapat mengelak. Ribuan manusia seluruh Perancis menanti saat-saat yang dijanjikan.

Akhirnya dia terpaksa juga menunaikan segala janjinya dengan menyampaikan laporan cuaca sambil betelanjang bulat.

ini videonya

Tolong kasi UP berita anak muda Malaysia ini.

Ammar - pejuang Islam Malaysia popular di Turki dengan gelaran 'syahid yang tertangguh'

Siapa ada blog sila copy paste. Bagi yang hebat bahasa Inggeri/arabnya mohon jasa baik tulis semula artikel ini menggunakan bahasa inggeris/arab dan sebarkan. Yang tiada blog tolong SHARE.. seronok jika keperibadiannya jadi idola anak muda Islam Malaysia.

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment