Wednesday, November 13, 2013

Agenda UG disebalik kempen jijik ?

Siapakah pengendali laman FB "Fikrah Islamiah Pilihan Kami" yang
membuat onar sehingga mengaibkan seorang calon ketua Pemuda PAS Zulhasmi Shariff?

Menggunakan nama  "Fikrah Islamiah Pilihan Kami" tampak pengendali laman tersebut seolah-olah sangat islamik tetapi menggunakan pendekatan jijik ala pencacai.

Rasanya contoh kempen jijik pencacai tak perlu disiar di sini kerana telah diketahui umum. Mereka pernah menggambarkan TGNA sebagai anjing, babi dan homoseks melalui gambar-gambar edit.

Persoalan yang kita perlu tanya ialah.......... mengapa tiba-tiba bentuk kempen sedemikian timbul dalam PAS?

Mengkaji tulisan permohonan maaf tuan pengendali laman tersebut seperti yang terdapat dalam printscreen dari blog manjongmari di bawah,
prinscreen dari blog manjngmari
kita akan dapat perkataan-perkataan liberal dan melayu. Untuk pengetahuan para pembaca perkataan 'liberal' dan 'melayu' ini adalah trade mark pencacai apabila berhujah sesuatu berkaitan dengan PR.

Terang lagi bersuluh apabila dalam permohonan maaf tersebut ada ungkapan "penyatuan ummah dan bangsa melayu".

komen pengunjung laman tersebut
Adakah taktik Abdullah bin Saba' digunakan oleh musuh PAS. Mereka menyelinap ke dalam PAS sebagaimana Abdullah Bin Saba' menyelinap ke dalam Islam dan memporak-perandakan Islam sehingga hari ini.

***yang paling gua tak tahan ialah,, di akhir permohonan maaf tersebut ada tertulis Saudaramu dalam Islam.

wakaka, 

Islamis???? think again!

** sedih apabila mendengar cerita kononnya puak UG mengharapkan TGNA mati cepat kerana beliau penghalang besar penyatuan umno/pas.

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

1 comment:

  1. Kenapa pemuda Pas mudah melatah dengan permainan kotor pencacai2 ini? Gunalah otak. Adakah masuk akal ahli Pas menggunakan perkataan2 kotor dan jijik dalam posting mereka? Rasanya pencacai2 umno ni akan pecah perut melihat kebodohan Pemuda2 Pas menelan bulat2 umpan yang disuapkan.

    ReplyDelete