Friday, October 25, 2013

video ngeri kejadian tembak pegawai Ambank semalam

Seorang pegawai operasi sebuah bank Norazita Abu Talib, 37, maut ditembak dalam satu kejadian rompakan oleh pegawal keselamatan bank itu sendiri di Jalan USJ Sentral 2, petang tadi.

Beliau maut di tempat kejadian selepas mengalami kecederaan parah di kepala akibat ditembak dengan senjata jenis pump gun oleh suspek.

Saksikan video kejadian tembakan dan rompakan tersebut di SINI

Ketika kejadian, mangsa bersama suspek berusia 37 tahun serta tiga lagi pekerja wanita bank berada di premis berkenaan untuk membuka sebuah peti besi.

Timbalan Ketua Polis Selangor Datuk Abdul Rahim Jaafar berkata, apabila peti pintu kebal itu dibuka, suspek kemudian melepaskan tembakan yang mengenai muka mangsa yang kemudiaannya meninggal dunia di tempat kejadian.

Gambar suspek yang disiar mymetro

Suspek kemudiannya  melarikan diri dengan sebuah motosikal.setelah mengambil sejumlah wang dari peti besi tersebut -BH

Saksikan video kejadian tembakan dan rompakan tersebut di SINI

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

1 comment:

  1. Suami almarhum dah minta gambar almarhum dipadam. Mohon moderator padam gambar atau link video sebagai menghormati permintaan beliau.

    ReplyDelete