Wednesday, October 23, 2013

Ng Yuk Tim - gadis manis yang hilang dipercayai dibunuh

MISSING Girl !!! 吴易甜 Ng Yuk Tim 15 years old,short hair,163 cm, missing since Monday 21/10/2013 3pm. Her friend dropped her at Kelana Jaya LRT Station in Petaling Jaya around 3pm. She supposed to go home but went missing. Any info, please contact Mdm Yee Ling 016-2512515. Please Share to Help


Seorang lelaki 23 tahun telah ditahan berkaitan dengan hilang gadis 15 tahun Ng Yuk Tim. Lelaki itu telah dibawa ke Jaya Ibu Pejabat Polis Daerah Petaling (IPD) pada pukul 5 petang untuk soal siasat.

Polis tidak mengeluarkan sebarang kenyataan rasmi mengenai tempat di mana gadis itu atau sama ada dia masih hidup.

Kali terakhir orang telah mendengar dari Yuk Tim adalah pada kira-kira jam 2.30 petang pada hari Isnin apabila dia menghantar rakannya SMS, meminta untuk bertemu untuk minum teh pada malam itu.

Rakannya menjawab beberapa minit kemudian tetapi mesej yang tidak berjaya disampaikan.

Gadis itu telah meninggalkan rumah pada kira-kira pukul 11 ​​pagi Isnin untuk bertemu dengan beberapa rakan-rakan untuk sarapan pagi.

Sementara itu, sekujur tubuh yang ditemui disumbat dalam sebuah beg hijau di Jalan Kebun Nenas, Shah Alam pada pukul 10 malam, dipercayai Yuk Tim.

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment