Wednesday, October 16, 2013

General Fatah Al Sisi menghadapi Tekanan Jiwa.- Kolenal Omar AfifiMungkin inilah berita yang ditunggu2 oleh semua orang yang sedang marah terhadap pengkianat ini..!..

Menurut sumber, Fatah Al Sisi kini mengalami gangguan jiwa yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penenang bagi 'menutup' gilanya....

Kolenal Omar Afifi bekas pegawai keselamatan Mesir yg tinggal di Amerika menulis dlm facebooknya, menegaskan bahawa Al Sisi menghadapi tekanan jiwa, hidup dlm ketakutan, mengambil pil penenang, tidak tidur di rumahnya, tidak menaiki kenderaannya, tidak menggunakan handphone dan memakai baju kalis peluru 24 jam.

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment