Saturday, October 19, 2013

Anwar Ibrahim bikin malu di Australis


Anwar Ibrahim given the honour to deliver the Friday Khutbah at Abu Bakar Mosque, Adelaide, Australia.

Anwar Ibrahim memang hebat. Mempunyai kebolehan dalam bidang agama walupun tidak setanding para ulamak di Malaysia namun beliau mempunyai asas-asas kukuh sebagai seorang muslim. Satu nilai yang tiada pada musuh-musuh politiknya.

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

2 comments:

  1. Cara macam ni yang Melayu UMNO marah ni. Macam mana DSAI boleh berkhutbah tanpa tauliah dari Majlis Agama atau Raja-Raja Melayu? DSAI mesti di bawa ke muka pengadilan ni. Ooops ... Lupa, ini bukan Malaysia.

    ReplyDelete
  2. Anwar ni pun satu hal.........ngko ni tak abih abih buat UMNO cirit birit! Sampai pegawai JPA yang bangang pun terkancut! Teruskan......lawan tetap lawan,GasakSampaiTerburai (GST) UMNO yang Korup!

    ReplyDelete