Saturday, September 21, 2013

video - kristian Syria ikrar akan menbantu mujahideen.Penduduk kristian minoriti Syria berikrar berjuang menentang Bashar Al Assad. Tidak tahan dengan serangan provokasi ke atas perkampungan kristian di Syria, mereka akhirnya bangkit melawan. Ketakutan bertukar menjadi keberanian. Kebencian mula menjadi kemuliaan. Perang menentang Bashar adalah perang yang mulia menentang penguasa zalim yang membunuh ribuan manusia daripda segenap lapisan masyarakat dari pelbagai pegangan agama.

Mujahiddin telah beberapa kali berperang dengan tentara syiah Bashar demi membantu penduduk kristian di Seluruh Syria yang diserang tanpa belas kasihan.kredit - Harun Shah
adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment