Wednesday, September 25, 2013

Mufti mata satu Arab Saudi seru roboh gereja

Nabi kata dajjal itu manusia yang buta sebelah matanya.... wakaka
Mufti besar Arab Saudi berkata ia adalah "perlu untuk memusnahkan semua gereja-gereja di rantau ini,"
 berikutan tindakan Kuwait untuk mengharamkan pembinaan gereja di sana.

Bercakap kepada delegasi di Kuwait, Sheikh Abdul Aziz bin Abdullah, menegaskan bahawa oleh kerana negara Teluk yang kecil adalah sebahagian daripada Semenanjung Arab, ia adalah perlu untuk memusnahkan semua gereja-gereja di negara tersebut.

Ulama terkemuka Arab Saudi membuat komen memandangkan pemerintahan lama yang hanya Islam boleh diamalkan di rantau ini.

Mufti besar Arab Saudi juga merupakan ketua Majlis Tertinggi Ulama (ulama Islam) dan Jawatankuasa Tetap bagi Penyelidikan Sains dan Pengeluaran Fatwa.  - arabian

Mufti cap ayam yang bangang. Nabi pun tak roboh gereja. Nabi hanya pernah merobohkan berhala-berhala tetapi tidak pernah mengarahkan apatah lagi merobohkan gereja dengan tangannya sendiri semasa hayat baginda.

Cer baca tentang dajjal ni sikit...

Hadis Huzaifah r.a katanya: Rasulullah s.a.w. telah bersabda: Dajjal ialah orang yang buta matanyasebelah kiri, lebat (panjang) rambutnya serta dia mempunyai Syurga dan Neraka. Nerakanya itu merupakan Syurga dan Syurganya pula ialah Neraka(Hadis Sahih Muslim)

Ada beberapa ciri perawakan Dajjal yg disebutkan dalam Hadis Rasulullahsaw, diantaranya:
Seorang yg kelihatannya masih muda;Berbadan Besar dan agak kemerah-merahan;Rambutnya kerinting dan tebal. Kelihatan dari belakang seolah-olah dahankayu yg rimbun.

Dan tandanya yg paling ketara sekali ada dua:

Pertama: Buta mata kirinya dan kelihatan seperti buah kismis yg kecut,manakala mata kanannya tertonjol keluar kehijau-hijauan berkelip-kelip laksana bintang. Jadi kedua-dua matanya adalah cacat.

Kedua: Tertulis didahinya tulisan "Kafir (Kaf-Fa-Ra)". Tulisan ini dapat dibaca oleh setiap org Islam, sama ada ia pandai membaca atau tidak. Mengikut hadis riwayat At-Thabrani, kedua-dua tanda ini menjelma dalam diri Dajjal setelah ia mengaku sebagai Tuhan. Adapun sebelum itu, kedua-dua tanda yg terakhir ini belum ada pada dirinya.


Mengapa perlu memerangi penguasa semenanjung Arab? Lihatlah apa pegangan penguasa arab saudi, mufti-mufti pilihannya dan pembesar-pembesar negaranya. Lihatlah bagaimana Islam bawaan mereka. Bagaimana mereka menjadi talibarut Israel dan AS untuk memusnahkan umat islam dari segi ekonomi dan akidah.

Tidak dapat dinafikan penguasa Iran (parsi) memang wajib diperangi kerana seperti arab saudi mereka juga mengubah islam hingga jauh tersasar dari jalan sebenar.

Namun yang paling menyedihkan adalah kita terpaksa memerangi kerajaan Arab Saudi kerana kekejaman dan pembelotan terhadap islam.

Berita tentang arab saudi untuk membuat kita berfikir siapa pemerintahnya dan apa pegangannya. Sila ke link di bawah.

Arab Saudi kini dikuasai freemason

Saudi Arabia, UAE dan Syria sertai Israel restui rampasan kuasa
Sah Al Saud si Raja Saudi berketurunan ...
konspirasi mewujudkan "The full promised land of Israel

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment