Sunday, August 18, 2013

Video keganasan tentera Mesir ini telah didelete oleh youtube.. Sila tonton sebelum FB juga delete video ini atas arahan Israel

Video ini telah diupload di facebook tetapi kini pihak youtube telah mendeletnya. Mereka yang prihatin dan mengerti peranan youtube dalam dunia politik antarabangsa telah berjaya mendownload video ini dan menyiarkannya semula di Facebook.

Oleh kerana Fb juga lebih kurang sama fungsinya dengan youtube, maka video ini juga kemungkinan besar akan di delete mereka.

Satu dokumentari pembunuhan beramai-ramai semasa peleraian penunjuk perasaan di Medan Rab’ah pada 14.8.2013, antara adegan yang mengesankan adalah mengenai seorang budak lelaki yang menangis kerana ibunya dibakar dan dia juga melihat kepala ibunya pecah serta adegan kanak-kanak kecil dan bayi menyusu yang mati akibat sesak nafas yang berpunca daripada gas pemedih mata.


Jurugambar : Ibrahim Al-Masri


Sebarkan agar masyarakat tahu kisah sebenar apa yang berlaku!

adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

No comments:

Post a Comment