Wednesday, August 28, 2013

Ustaz Azhar Idrus kantoi sertai mujahiddin di syria

Ustaz kesayangan ramai yang baru-baru ini menikahi gadis muda sebagai isteri ke tiganya telah didapati berada di satu lokasi yang tidak diketahui.

Beliau berpakaian ala tentera mujahiddin bersama seorang lelaki lain. Lokasi tersebut didapati bersalji. Mungkin di Syria dan mungkin juga di Checnya.

Walau bagaimanapun berita ini adalah gimik semata-mata untuk menunjukkan seorang mujahiddin yang memiliki raut wajah saling tak tumpah seperti UAI

Jangan pulak ada yang memandai-mandai menokok tambah berita ini. Dikhuatiri Bukit Aman akan turun menangkap UAI... wakakaPerhatikan betul-betul kedua-dua gambar di atas. Gambar UAI yang sebenar adalah yang berketayap. Sementara yang berpakaian mujahiddin adalah seorang lelaki lain yang tiada kena-mengena dengan UAI.

Apa macam ada persamaan atau tidak?


adios

Disclaimer
"Semua artikel dalam blog ini disiar untuk tujuan pendedahan dan pengetahuan am untuk diperdebat dan dibincangkan. Ketepatan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Bagi mereka yang mahukan sesuatu dalam blog ini didelete kerana akta harta intelek sila email gua di atimuda@gmail.com"

2 comments:

  1. yola haha..tuan boleh link kan blog tuan dengan blog saya,,syokperasit.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Isy! Jauh lebih hensem mujahidin tu berbanding UAI. Jangan mare peminat2 UAI.

    ReplyDelete